Bu aralar sürekli temizlikle uğraşıyorum, yaptıkça bitmiyor sanki, bir hesapladım şöyle kendimi gözlemledim ve neredeyse her gün yer sildiğimi fark ettim. Sizce aşırıya mı kaçıyorum yoksa #BayramTemizliği etkisi mi? Siz de her gün yer siler misiniz?
Her gün yer siliyorum, sizce aşırıya mı kaçıyorum?
Durumdan rahatsız olup burda sorma isteği duyman bile abarttiginin habercisi. Evet bence abartidir tabi eğer evde bebek, çocuk veya evcil hayvan yok ise. Tamam yaz ayındayız tüm kapı cam pencereler açık ev hep toz oluyor ama bu kadarı bence fazla 🥲 Üstelik yerinizde olsam her gün yer silmek yerine her gün evi supuruurm. Bu daha sağlıklı bir temizlik olur bence.
Alerjin varsa her gün yap ben evde anneme yardımcı oluyorum her gün süpürge makinesi ile süpürüyorum koltuklarıda dahil. Bu aşıraya kaçmak denmez, bu sizin temiz olduğunuz ve evinize değer verdiğiniz anlamına gelir.
Hayir. Normal bir durumu değil elbette. Bırakın. Normal olan haftada 1. Başaramıyorsanız. Takıntılarınız ile ilgili ciddi bir klinik psikolog desteği almanızı tavsiye ederim.