Selam canlar :) Kış neyse de yazın temizlik insana zor geliyor, kapı-pencereleri tamamen açık tuttuğum için haliyle ev tozlanıyor ve silmezsem içime dert oluyor. Hele bir yerde ufak leke varsa asla temizlik günümü beklemiyorum, dayanamayıp hemen siliyorum. Temizliğimde Vim temizleyici spreyler beni bu sebeple çok mutlu ediyor, yine de içimden gelen ani temizleme dürtüsüne bazen dur demek istiyorum :) Peki siz de benim gibi leke ve toz görmeye dayanamayanlardan mısınız yoksa temizlik gününü bekleyecek kadar sabırlı mısınız?#ccsoruyor
Evet, o benim!
Hayır, o kadar titiz değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toz ve leke görmeye dayanamıyorum, kimler evde benim gibi titiz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Ben de toz ve leke görmeye dayanamıyorum, evimi düzenli temizlemeye özen gösteriyorum bu yüzden. Vim temizlik spreyleri de oldukça pratik ve etkili, evi kolayca temizleyebiliyorum.
Alerjik bir bünyeye sahibim ve annemde astım dolayisiyla evde toz uçurtmuyorum. Kire , toza ve dağınıklığa asla tahammül edemem. Temizlik ürünlerinin de ağır kimyasal olmaması önemli benim için. Fazla kimyasala maruz kalmak alerjen bünyeme hiç gelmiyor.
Bu konuda en iyi isim olan ve 20 yıllık bir tecrübeye sahip olan #Vim 'in doğal temizlik ürünlerini kullanıyorum ve inanılmaz memnunum Kokusu mis gibi asla rahatsız etmiyor ve bir çok kimyasal üründen çok derin temizlik sağlıyor. Özellikle Sıvı Arap sabunu parkeler için muhteşem oluyor.
Temizlikte aşırı hassasım, bazen severek bazen de sevmeyerek evimi temizliyorum ama genelde yerimde duramıyorum, lekeyi gördüğüm an müdahale ediyorum, insan bir süre sonra tutamıyor kendini :)
Salonda toz gördüm mü hemen siliyorum, mutfakta bir yer lekelendiyse bezi aldığım gibi silip başka lekeli yer var mı diye bakınıyorum, sanırım ben de dayanamayanlardanım.
Antalyada kapı pencere açmadan oturmak mümkün değilKlima olsada insan nefes almak istiyor haliyle toz kaçınılmaz. Bu konuda toz bezi elimden düşmüyor. E tabi ki iş birlikçilerim #vim spreylerini es geçemem.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 320 cevap paylaştı.
Toz, leke görünce dayanamayanlardanım. Sonraya bırakınca daha çok leke daha çok toz demek oluyor. Ansızın gelen misafirleri de o toz ve lekeyle karşılamak da hoş olmaz. Her ne kadar ev hali olsa da, başta kendi içim rahat etmediğinden sonrasında da gelenlere daha temiz bir ortam sunmak için anlık temizlikler önemlidir.
Bu konuda ben de tercihimi #Vim ‘den yana kullanıyorum. Özellikle de şu reklamı hafızama kazındı. #Vim kelimesini görünce, #VimleGitsin müziği arka planda çalıyor. 😄
Bende belli seviyede titizim... Abartıya girmeden... Birde tek kişinin titiz olması da yeterli olmayabiliyor... Evin diğer fertleri ayak uydurmuyorsa çok başarılı olamıyorsun...
TEMizlik ve düzen konusunda fazla takıntılı biriyim ne yazık ki.. Standart temizlik günüm yok her vakit bu rutini sürdürüyorum hele birde bir şeylere kızdıysam 😂 esyaların dili olsana konuşsa😅
Eğer o küçük leke toz arabam da ise işler karışır gerekirse bastan aşağı tekrar silerim yani evde bu kadar olmasa da titizim ama iş araba olunca işin rengi değişiyor yani toz görmek istemiyorum sinir ediyor