Bu tarz algısal problemi olan zekalar genelde etmez. Çünkü ev işi yapmak, yemek yapmak yardım değil sorumluluktur. İnsan bu ayrımın farkında olmalıdır.
Düzenli olmak gerçekten de içsel bir özelliği ise siz istemeden de yardımcı olabilir. Tabi ki ailesinde bu tür eylemlere yaklaşımı olumlu bir erkek varsa, ki burada konu büyük ölçüde baba. Babasından da görmüş ise mutlaka yardımcı olur. Birey ailede şekillenir ve göz ardı edilemez bir kıstastır. Bunu unutmamalısınız.
Dedigim gibi zamanla ogrenirsin. Calismak nezamandan beri ödül oldu hic dusundun mu? Kadinlardan da sgk primi ve vergi alabilmek icin gaza getiren devlet bi yanda diger yanda kadindan gelecek maasa tamah eden erkek musvetteleri turedi. Senin sacindakintel kadar kadin tanidim ben 1 2 yil gazla gelip calistiktan sonra hep sikqyet ediyorlar koca misvetteleri calismaya zorluyor. Ben 5 kat fazla calisir karimi 2 maastan daha iyi yasatirim. Keyfi ne isterse yapar ben bundan mutlu olurum. Kadinlarda nasil annelik duygusu varsa ve bazilarinda eksik oluyorsa erkeklerde esini el ustunde tutmq baskasina kole yqpmama duygusu vardir ama suanda bunu kaybeden tipler turedi.
çalışmak bi ödül değil, gereklilik. 12 yaşımdan beri orda burda 20 yaşımdan beri de düzenli olarak çalışıyorum 1 kere şikayet etmedim, işe yarıyorum en azından boş beleş evde oturmuyorum, boş yapmayın siz de lütfen
Basindan beri zamanla ogrenirsin dedim simdi anlarsin demedim. Hemen ogrenecek insani tanir ona gire anlatirim ama sana dunyayi anlatacak degilim burdam. Hadi isine devam et laklak yapma burda. Bide calisiom dio. isini millete kitliosundur burda laklak yapiosun kadin calismasi stayla.
Olamazsın zaten iki tane yumurta bile kıramazsın sen, sen bekle bekle eşin eve gelince yemej bulamayınca kapıya koyar seni aferin sana bu feminist kafayıa devam
Yan gelip yatıyor diye aşaladığın kadın evin tüm işlerini yapıyor çocuğuna bakıyor hadsizlik yapma istersen kıskanç mısın nesin. Ne oldu ağır mı geldi dışarıda çalışmak.
insana vazife evet, kadına erkeğe diye ayırmıyorum. çalışmak erkeğe özgü bi şey değil, asalak gibi koca parası yiyenlere ne alışmışsınız, az bi gözünüzü açın kadınları hayatın bi köşesine atmaktan da vazgeçin, kızınız olacak ileride kocası asalak gibi davranırsa ağlarsınız köşede
Bu asalak gibi davranmak değil ki aksine kadına değer vermek onu el üstünde tutmak. Ben neden sevdiğim kadını sabah 7 de patronunun ağız kokusunu çektireyem ki? Neden onu erkeklerin ortamına sokayım ki? Ben sokmam, ha senin sokulmana izin verenler varsa o da sizin yaşayız tarzınız yahu özgürüz öyle değil mi? Ha 40 yaşına gelip işten dolayı ellerin erkek gibi olmuş, bedenen çökmüş olduğun zaman o zaman da o erkek sana bakacak mı onu bilemem 😂
heh bi de bunu erkekliğe bağlıyorsunuz ya mükemmel :D 40 yaşına gelmiş ve çalışan kadınlar kendini bilen kadınlardır, ruhen zaten doygunluğa ulaşmışladır ellerinin taş gibi olması sebebiyle onu terk eden kocalarının arkasından gülerler anca, erkeklik egonuzu bu şekilde tatmin etmeyin komik oluyor :D
40 yaşına gelip çalışmayan kadınlar kendilerini bilmemiş mi oluyor yani ne saçma bir düşünce. Size göre çalışan kadın modern ve bilgili, evde durup işleri yapan kadın cahil ve geri öyle mi? Yo hiçte bile. Ya hahaha neyi tartışıyorsak. Tamam kanka sen çalış beni ne ilgilendirir. Fakat çocuğun olursa bir bakıcının elinde anneye hasret günlerini geçirirse belki anlarsın. Bu arada o nişanlın zamanla yorulacak ev işlerinden çünkü bu erkeğin fıtratına terstir. Ve içinden diyecek ki, ulan ben niye evde duran bir hanım almadım, işte geliyorum yorgun argın bide evde domates doğramakla uğraşıyorum vs. Neyse kanka ya üzülme. Sen ekonomik özgürlüğün için çalış 😂😂
O kadar bilinçsiz bir adamsınki. Dünya halinde insanın basına gelmeyecek seylerin garantisi var mı sanıyorsun? Kocası ölebilir, bosanma durumu olabilir calısmasında ona buna muhtac olup sürünsün mü kadın? O kadar sabit fikirli bir zihniyetsinki asla kapsamlı bir şekilde düşünemiyorsun.
@kirpikkız1 Sayın hanımefendi, keşke hakaret etmeden önce demek istediklerimi anlasaydınız ve yaşam tarzıma saygı duysaydınız. Fakat o sizin dediğiniz durumlarda kadının çalışmasını elbet desteklerim. Beni tamamen yanlış anladınız ve cümlenize direkt olarak hakaretle başladınız.
O durumlarda çalışmasını bende isterim diyorsun ama yıllarca calışmayan bir kadın sudan cıkmıs balıga döner. Ayrıca 40 yasına geldiyse 50 yasına geldiyse bu kadın nerden is bulacak artık? Bulsa bile nasıl yapacak? Hiç alışmamış ki. Bu hayatındaki kadına zorluk cıkarmaktan baska bir sey değil. O nedenle herkesin belli bir yastan sonra eli ekmek tutmak zorunda.