Hangi ürünler den memnunsunuz.
Siz neler kullanıyorsunuz temizlik yaparken 😊
Siz neler kullanıyorsunuz temizlik yaparken 😊
domestos kullanıyorum zaten heryere
ama banyoda duşakabin temizliğinde işte lavabo ve armatüründe falan cif power shine sprey banyo onu kullanıyorum bir de diğer evin yüzeylerinde cam yüzeylerde cam sille siliyorum diğer yüzeyleri sirkeli bi temizleyici sprey var onda
yerleri de migros beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisi ile siliyorum içine suyun bi kaç damla da domestos ekliyorum
Ben cif bulaşık deterjanı ve Ace kullanmayı seviyorum.. Onun dışında genel temizlik fıslari ve temizlik için kullanilan ıslak mendiller var bakteri karşıtı onlar da iyi oluyor
bu arada domestosun spreyi var onu da beğeniyorum bir de
😄 ♥️
Evimin temizliği için genelde Vim’in temizlik ürünlerini kullanıyorum, aralarından beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi ve spreyi sürekli kullandıklarımdan... Mutfak için, özellikle ocak, aspiratör ve fırın temizliğinde yine Vim’in yağ çözücü spreyini kullanıyorum, hemen temizleniyor, işimi epey kolaylaştırıyor, kesinlikle tavsiye ederim. Eğer daha önce marketlerde Vim temizlik ürünlerine rastlamadıysanız, Migroslara bakmanızı öneririm, oralarda var, internette zaten var kolayca bulursunuz.
Cevap
1Cevap
Delete 💪
Yağ, kir ve herşey icin kullanılır ben otomoobilde kullaniyorum jantların inatçı balata tozunu dahi çıkartıyor.
Süperr ✌️
Selam evimde hep temiz içerikli ürünler kullanırım çok memnunum isterseniz bana geliş fiyatından sizlere verebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?