Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Yağ çözücünüz, dolabın boyasına zarar vermiş olabilir. Ağır kimyasallar içeren yağ çözücüler ahşabı aşındırabiliyor, bu nedenle dikkatli kullanılması gereken ürünlerdir. Yine de bir umut sıcak suyla silip kurulayın, ardından sadece lekeli kısımlarını yağ çözücü ile silin ve bekletmeden durulayın. Vim Yağ Çözücü spreyi tavsiye ederim; paraben, fosfat, klor ve boya içermeyen formülüyle etkili temizlik sağlar. Ancak dolabınız için biraz geç kalınmış gözüküyor, kesinçözüm ise dolabınızı boyamak olacaktır.
Merhaba, Malesef bazı yağçözücüler ağır kimyasallar içeriyor. Sizinki de muhtelemen dolap boyasına zarar vermiş ve çıkmaz. Bu noktada #vim ürünlerini deneyebilirsiniz. Deforme olan yerleri sizde boyayabilirsiniz instagramda demetinrenkleri sayfasndan yardım isteyebilirsiniz.
Onlar cilalı ya, yani tinerle dene derdim de cilasının boyası atar aynı şekilde solventte boyayı söker kolonyayla deneyebilirsiniz ufak bir kısmı cifte mi çözüm değil boyoya zarar vermeden nasıl olur ki o 😊 cilacı bi abim vardı onunla iletişim halinde olsaydım sorardım