Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken hangi şarkılar sizi motive eder? CuteFiberBez Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Müziğin gücüne her zaman şahit olmuşumdur, temizlik yaparken dinlediğim hareketli şarkılarla hız kazanıp kendime vakit ayırabiliyorum, peki siz temizlik yaparken hangi şarkılarla motive oluyorsunuz? Temizlik yaparken hangi şarkılar sizi motive eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
redflowers008 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı. Vim'le Gitsin reklam şarkısı dile çok dolanıyor 🙂https://youtu.be/zaxvPJ3gVUI 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Genelde hareketli sarkilar dinlemeyi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Spesifik yok. Walkmani bağlıyorum hoparlöre. Listeden ne çalarsa onun eşliğinde 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeride silemeeeeem yeride silemeeeem olmuyor denedim yinede yeride silemedim heryeri 🎵 0 0 Yorumla
LibraNotCobra Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Misafir çağırıyorum bazen sırf temizlik yapmak için 0 0 Yorumla
Dilek0734 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Eğlenceli şarkılar dinleyip temizlik yapmaya bayılırım 1 0 Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hareketli şarkılar Misal yaktım gemileri 1 0 Yorumla
Hibritkolik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl hareketli şarkılar da dinlediğim oluyo slow da 1 0 Yorumla
Asjkjkjkjj Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Moduma gore genelikle hareketli. Sessiz temizlik olmaz 0 0 Yorumla
Sessizsinirli Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Genellikle yabancı indie çok güzel oluyor ya. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vim'le Gitsin reklam şarkısı dile çok dolanıyor 🙂
https://youtu.be/zaxvPJ3gVUIGenelde hareketli sarkilar dinlemeyi tercih ediyorum
Spesifik yok. Walkmani bağlıyorum hoparlöre. Listeden ne çalarsa onun eşliğinde
Yeride silemeeeeem yeride silemeeeem olmuyor denedim yinede yeride silemedim heryeri 🎵
Misafir çağırıyorum bazen sırf temizlik yapmak için
Eğlenceli şarkılar dinleyip temizlik yapmaya bayılırım
Hareketli şarkılar
Misal yaktım gemileri
Hareketli şarkılar ile.
Oğuzhan Uğur- B*k bulursun. 😂👍🏻
Ankaralı namık kapıcı izzet
hareketli şarkılar da dinlediğim oluyo slow da
Moduma gore genelikle hareketli. Sessiz temizlik olmaz
Nil Karaibrahimgil-seviyorum sevmiyorum
Oynak pop şarkılar
Genellikle yabancı indie çok güzel oluyor ya.
Atena-kafama göre
hepsi
Hareketli parçalar.
Waka waka eeeee
Pop müzik
Hareketli