Aşırı titiz temiz biriyim. ama benimle aynı evde yaşayan biri temiz olmayınca sinirlerim bozuluyor. Bağırıp çağırıyorum. Ev temizliğini ben yapıyorsam o br şeye bile elini sürmüyorsa kusura bakmasın ama kuralları ben koyarım. #kurallaribenkoyarim. ppeki ya sizce ben haksızmıyım? sizin evde kulları kim koyar?
Evde temizlik kurallarını genelde eşimle ortak şekilde oluştururuz, bu da tamamen ev yaşantımızın ve eşyalarımızın durumuyla alakalı. Ben neleri yaparım, o hangi ev işlerinden hoşlanır ve hangilerini iyi şekilde yaparız, ona göre bir iş bölümü ve bunlara ek olarak temizleyicileri ayarlarız. Mesela evde çamaşır suyu kokusundan hoşlanmıyorum diye Vim'in sirkeli WC temizleyicisini kullanıyorum, çamaşır suyu etkisi istediğimiz zamanlarda hiç rahatsız etmeden tertemiz yapıyor. Benzer şekilde eşim de toz almayı pek sevmez, o görevi de ben üstleniyorum, o yerleri siliyor gibi pay etmelerimiz söz konusu.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Evdeki temizlik kurallarını genelde annem koyar ancak evi hepberaber temizleriz. Temiz kalması için kurallar kaçınılmaz oluyor zaten. Kural olmalı ve uyulmalı.
Haksızsın net. Yaşanmaz öyle. Sen amacı şaşırmışsın. Amaç kullanılan cisimlerin temizlenip bi sonraki sefere sağlıklı tekrardan kullanılması. Temizlenip öyle ce kalması değil
20 yasindayim 15 yasinda temizlik takintim basladi asiri titiz biriyim ve evden kim olursa olsun temiz titiz olmasa cok sinirlenirim bagiririm onlara gelen misafirler bilir😊😊 mutfak lavabo banyo koltuk avize masa en onem dip kose temizligi cok onem veririm.