Ev & Yaşam Lavaboya neden naftalin konur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Daha önce başka evlerin banyo ve tuvaletlerinde gözüme çarpmıştı ama nedenini hiç sormamıştım, şimdi aklıma geldi acaba lavaboya neden naftalin konur? Lavaboya neden naftalin konur? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kayla96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Köselere falan böcek örümcek gelmesin diye. Lavbaya da koku icin olabilir. 1 0 Yorumla
Kristalbayanx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Küçükken misafir gittiğim bi evde yemiştim şeker diye ayran icirmislerdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Laftalini genelde lavabodan koku gelmesin, boruda kalan kalıntılardan koku yayılmasın diye koyarız 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Hoş kokusundan kaynaklı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Naftalin hoş kokmuyor ki Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Tartışmaya giremez herkesi zevki farklı Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Bende koyuyorum kokusu için seviyorum. 0 0 Yorumla
sterilbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Keşke koymasalar bok daha güzel kokuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Köselere falan böcek örümcek gelmesin diye. Lavbaya da koku icin olabilir.
Küçükken misafir gittiğim bi evde yemiştim şeker diye ayran icirmislerdi
Laftalini genelde lavabodan koku gelmesin, boruda kalan kalıntılardan koku yayılmasın diye koyarız
Hoş kokusundan kaynaklı
Naftalin hoş kokmuyor ki
Tartışmaya giremez herkesi zevki farklı
Bende koyuyorum kokusu için seviyorum.
Keşke koymasalar bok daha güzel kokuyo
Koku versin diye
Kokusunu almak için