Yaz mevsimin gelmesi ile mantar gibi türeyen plaj magandalarına sizde rast gelip rahatsız oldunuz mu? Tatilinizde halka açık plajları değilde güvenlikli özel plajları mı tercih etmeli?
Gittiğim yerlerde olayı rahatsız etme boyutuna vardıramazlar. Fakat bakış farkı diye de bir gerçek var. Eskiden üstsüz güneşlenilen ve kimsenin dönüp bakmadığı yerler şimdi paralı, görgüsüz, mağarasından çıkıp gelmiş arap ve azerilerle dolu. Türk magandaların olduğu yerlere gitmiyorum zaten. O ahlaksız dedikleri, göz ucuyla bile bakmayan Avrupalıları uzaklaştırıp, bu davarları ülkeye çekenler utansın.
Halka açık plajda ben ayaklarımı sokmaya gidiyorum dolaşıyorum suda daha çok hoşuma gidiyor ama bağğğğzı insanlar cidden görüntü kirliliğine neden oluyor. Ağız tadıyla ülkemizin plajından da yararlanamıyoruz malesef. Bu magandalar onların yanında hiç
Ama benim öyle bir sorunum yok ki sürekli ben rahatsız olurum kızların bakışlarından bazıları çok aşırı ilgi gösteriyorlar filan o yüzden gözlerden uzak koyları tercih ediyorum :)
Kesinlikle haklısın ya bu bir kültür meselesi ben dünyada ki bir çok plaja gittim burda olan rezilliği yaşamadım orada herkes sadece deniz ve sporla ilgilenir ama bunlar cinsel açlık ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor...
ayy bide sey biz kiz kuzenlerim gece gezmeye cikmistim arkadan 8 tane motor kopek benim zaten panik atagim var kiz kuzenlerim yanankacti motora vurdum yerw dustu odum koptu kalk lan pislik dedim salak 10 dakika yerde yatti ben. oldu zannetim panik oldum sonra kalkti guldum sen salakmisin dedim bir tane vurdum salak diyo cok guzelsin baslarim senin guzelinide sonra guzel oldugunuz kadar asisinizde ulan defol git yunanca kufur ettim salak salak bakip gitti
Bunu sadece erkekler yapmıyor. Utanıp tişörtümü giydiğim zaman oldu. Özellikle yaşı büyük kadınlar yapıyor. Kadın yapınca normalmiş gibi aşılanması tuhaf.
En İyi Cevaplar