Öncelikle çok mutlu bir evlilik dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Bir yastıkta kocayın.
Balayı ortak hayata atılan ilk adımdır. Balayına çıkan çiftler o sürenin sonuna kadar her şeyi ve herkesi unutmalı ve eşine odaklanmalıdır.
Tek bir gerçek vardır. Evlendiniz. Uzun ve mutlu bir hayata ilk adımı atıyorsunuz.
Aksi halde, çiftler her şeye bir kulp takabilir. Birbirlerini unutabilir. Tatsız bir balayı tatili yaşayabilir.
Bu girişten sonra gelelim Ağva’ya. Bence orada otelleri, konaklayacak yerleri hiç umursamayın bile.
Temiz bir oda olsun. Hepsinden önemlisi güvenli olsun. Hatta aman dikkat edin, Güvenli Turizm Sertifikası olsun. Aksi halde risk var demektir. O da tamam. Oda tekstili, havlu, malzemeler temiz ve hijyenik olsun. Bir de sabahları güzel bir demli çay ya da kahve eşliğinde sağlam bir kahvaltı ikram etsinler.
Hepsi bu. Oteli satın almaya ya da yerleşmeye gitmiyorsunuz netice olarak. Hatta yaşayabileceğiniz ufak tefek aksilikleri bile sadece bir anı olarak kaydedin belleğinize. İleride hatırladıkça gülersiniz. Bence işi oluruna bırakın.
Gelelim Karadeniz’in cenneti Ağva’ya. Aşağıda listelediğim yerleri gezin. Temiz havanın, doğanın, sakinliğin tadını çıkarın.
photoshopla mobilyaları fayansları daha yeni gosterebiliyorlar. ağva guzeldir ama şu aylarda gitmedim. balayıyıda çok onemsememek lazım bence evlilikte çok ufak bir detay
Benim sana tavsiyem balayını ağvada yapmış biri olarak trunguella dışında hiçbiryeri asla tercih etme, eğer gideceksen ağva dışında başka yere git, asla reklam filan değil yemin ederim. Balayından sonra 2 yere gittm orda rezil berbat bir yer, ben trunguella dan aşırı memnun kaldım, bahçeli göl kenarındaydı, ilgi muazzamdı, yemekleri özenli oluşları, odaları tertemiz bal dök yala yani, hatta sertifikaları var, atıştırmalıklardan da para almıyorlar, kahve,çörek vs. Sakinliği desen harika. Onun dışında ki yerlere gitme sakın. ya da başka yerleri araştır
bence İstanbul'da balayı pek mantıklı değil özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız karadeniz turları var ise pasaportlarınız ile gidebileceğiniz çok güzel turlar var bence bu mevsimde bodrum antalya Karadeniz turu gürcistan çok iyi olabilir gürcistanın parası bildiğime göre 0,96 yani neredeyse bizim bir liramıza denk paraları hem yurtdışına çıkmış olursunuz ordaki insanların çoğu Türkçe biliyor zaten çok güzel heykelleri ve otelleri olduğunu duymuştum Gürcistanın mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun inşallah (bu arada gürcistana sadece kimlikle gidebiliyorsunuz).
Odadan hiç çıkmayacağınızı düşünürsek sıkılırsınız çünkü alan dar tatil villalarından baksaydınız hem geniş alan hem yüzme havuzlu hayalindeki gibi olurdu diye düşünüyorum
bende gitmedim ama ablam otelde çalışıyordu arkadaşımın ablası evlenince gittiler bal ayı için çok memnun kaldılar, evdekiler gitti onlarda çok beğendi tavsiye ederim
Bu saatten sonra artık davetıyeler dagıtılmıs rezervesyonlar yapılmıs hersey bıtmıs artık keyıf almak lazım ne guzel sevdıgınle beraber bır yuva kuruyorsun
Merhaba @çilekliivotka
Öncelikle çok mutlu bir evlilik dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Bir yastıkta kocayın.
Balayı ortak hayata atılan ilk adımdır. Balayına çıkan çiftler o sürenin sonuna kadar her şeyi ve herkesi unutmalı ve eşine odaklanmalıdır.
Tek bir gerçek vardır. Evlendiniz. Uzun ve mutlu bir hayata ilk adımı atıyorsunuz.
Aksi halde, çiftler her şeye bir kulp takabilir. Birbirlerini unutabilir. Tatsız bir balayı tatili yaşayabilir.
Bu girişten sonra gelelim Ağva’ya. Bence orada otelleri, konaklayacak yerleri hiç umursamayın bile.
Temiz bir oda olsun. Hepsinden önemlisi güvenli olsun. Hatta aman dikkat edin, Güvenli Turizm Sertifikası olsun. Aksi halde risk var demektir. O da tamam. Oda tekstili, havlu, malzemeler temiz ve hijyenik olsun. Bir de sabahları güzel bir demli çay ya da kahve eşliğinde sağlam bir kahvaltı ikram etsinler.
Hepsi bu. Oteli satın almaya ya da yerleşmeye gitmiyorsunuz netice olarak. Hatta yaşayabileceğiniz ufak tefek aksilikleri bile sadece bir anı olarak kaydedin belleğinize. İleride hatırladıkça gülersiniz. Bence işi oluruna bırakın.
Gelelim Karadeniz’in cenneti Ağva’ya. Aşağıda listelediğim yerleri gezin. Temiz havanın, doğanın, sakinliğin tadını çıkarın.
Bu plajlara gidin.
Bu koylarda, derelerde, mağarada havaya girin
Bu köylere uğrayın