Couchsurfing bir seyahat uygulaması... Seyahat edeceğiniz ülkede, şehirde evde konaklama imkanı buluyorsunuz. Profillerdeki insanların seyahat deneyimlerini, nasıl ev sahibi oldukları hakkında da ziyaretçilerinden yorumlar okuyabiliyorsunuz?
Seyahatinizi daha ekonomik hale getirmek için Couchsurfing uygulamasından vs. tanıstıgınız insanların evlerinde kalır mıydınız ya da siz kalacak yer arayan birine ev sahipliği yapar mıydınız?
Kullanıyorum ama ailemle bir arda olduğum için kimseyi ağırlayamadım. Üniversite arkadaşlarıma söyledim, dil geliştirmeye meraklı iki arkadaşım öğrenci evindeler ve neredeyse her hafta farklı ülkelerden insanlar onlara geliyor; denk geldikçe tanışıyorum ben de. Ve ev sahipliği yapardım, gideceğim bir yer olursa da başkasının evinde kalırdım tabi
Neredeyse tüm seyahat aplikasyonlarını kullanıyorum. Couchsurfing olsun ya da başka uygulamalar. Kalacak yer bakma harici ulaşım için uber kullanıyorum. birde maps. me diye bir uygulama var o da offline olarak haritada gezdiğin yerleri ve nerede olduğunu görebiliyorsun.
Birbirini hiç tanımayan 4 kişi bir arabada bulunduk 10 saat bir tanesi nasıl şans varsa bende benimle çok yakın köyden çıktı hatta benim dedemi falan da tanıyormuş tesadüf işte gayet güzel geçti sohbet muhabbet yine seyahatimde tercih ederim almayı ama başkasının arabasına binmeye korkarım 🙂 karşındaki insan nasıl çıkacak bu tamamen şans
Tabi bir kadın olarak gayet normal güvenmeniz malum ortada ülkenin durumu çoğunun amacı yolculuk falan değil orda yolculuk paylaşan kişilerin kız bulup vakit geçirmek.
Bedava tatil icin çok şey riske atıyorsunuz buna namus dahil. Gidin kalın beraber alkol alın sonra bir uyanın ev sahibi ile aynı yatakta veya Dus alın ev sahibi havlu ile bekler kapida
Avrupada daha güvenli olarak kullanılacağını düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nur Banu Molla Radyocu garip bir tip Onun yazısında okumuştum İki gencin kendi evlerinde kaldığını anlatıyordu bu uygulama üzerinden tanışip. Ayrıca yüzün çok saf ve okşamalik
En İyi Cevaplar