İstyatur 8 günlük avrupa gezisi var şehirler: Cenevre - Annecy - Lyon - Avignon - Aix - En Provence - Cannes -Cenova - Milano - Como - Lugano - Zürih kişi başı 500€ sizce iyi mi? Daha önce bu turla bu geziyi yapan var mı?istyatur
İlk defa senden duydum bu turu ve hemen inceledim internet sitelerini ciddi bir firmaya benziyor ama daha önce bu turla gidenlerin fikirlerini almalısın mesela Google a istya tur şikayetleri yazarsan karşına çıkacak ona göre değerlendir derim...
15 Ekim - 23 Ekim İspanya Endülüs turu aldım, ablam gelemedi, tek bayandım. Tur rehberiyle yürüyeyim tek takılmayayım dedim yine olmadı. Fatih Örge tur rehberi, tuzu kuru diye herkesi bir güzel haşlıyor, dalga geçiyor, azarlıyor. Aynı kafadan değilseniz vay halinize. Asla taviz vermiyor, çok saygısız. İspanya'yı görüyorsunuz ama extra kişilerle uğraşıyorsunuz turlarda. Ayrıca çoğu zaman otobüste seyahat etmekle geçiyor. Yarım saat ya da 2 saat "sözüm ona" görebiliyorsunuz bir şehri. Bir daha bağımsız gidip sindire sindire gezeceğim herhangi bir yeri, turlarla değil, herkese de tavsiyem bağımsız gitmek. Hiçbir şeyi doğru dürüst göremiyorsunuz, en önemli yerleri karanlıkta, bazı yerleri yarım saatcik gördük :((
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İstyatur
Kıyıdan iki tür attırıp geri getiriyor adamlar 500€ daha ne istiyorsun? Sadece uçak parası zaten en az 250-300€ tutuyor. Oteller kışın çok pahalı oluyor. Bence iyi fiyat ama ben almazdım çünkü daha ucuza turlar var. O fiyata ben 1 hafta Amerika'ya giderim. İstya tur şikayet hiç duymadım ben. Sen güvendiysen eğer gitmelisin. Kampanyaları gayet güzel çünkü. Avrupa'ya en çok giden tur acentalarından biri zaten. Büyük bir acenta olduğu için de insanları kazıklayacak endişesine girme derim.
bu konuda bilgim yok ama sehirler güzelmiş, kısa ve hızlı bir tatil gibi gözüküyor. Doya doya sehrin tadını cıkarmak icin 1 hafta en az 1 sehirde gecmeli. Yine de fiyatı makul buldum.