Tatil & Seyahat Jet ski ye binmek nasıl bir duygu? Tavsiye eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jet ski ye binmek nasıl bir duygu? Hiç Jet ski ye bindiniz mi? Harika bir duygu. Tavsiye ederim. Çok güzel Pek sevmedim, kasık bölgesinde ağrı yapıyor Güzel ama korkunç biraz. Korkutuyor beni Hiç binmedim bu yüzden hiç bir fikrim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Jet ski ye binmek nasıl bir duygu? Tavsiye eder misiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl adam sahilde oturan yaşlı amcaya yaklaşıp -amca burada bir jetskyci vardı nerede demiş yaşlı amca+ yavrum jetskyciyi bilmem ama işin yoksa ben usul usul s*ikiveren demiş :D 0 0 Yorumla
ngc3495 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl http://origin.komedi.com/jet-ski-yoksa_o_35777.jpg 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl hep televizonda görüyoruz, insan binmek istiyor tabi görünce 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Müthiş bişey 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar