Arkadaşlar Kaş bölgesinde tatil yapacaktık, ucuz pansiyon-otel bakınıyoruz. Ama kalkan bölgesinde daha uyguna oteller bulduk. Genelde görüştüğümüz oteller araçla 15-20 dk da kalkan dan kaş'a gidileceğini söyledi.
Kalkan da daha uygun fiyatla konaklasak sizce olur mu?
Kalkan'ın denizi, plajları Kaş'a göre daha mı kötü? Halk plajı üzerinden değerlendirme yaparsak memnun olurum.
Müsadenizle bir kaç soru sormak istiyorum
Kaş'ta merkezi bir otelde kaldığımızda yürüyerek gidilecek plaj var mı? Küçük çakıl plajını gördük resimlerden çok güzel fakat adına yakışır şekilde gerçekten küçük, gerçi bayram sonrası tatil yapacağız yani denize girme imkanımız olur mu? Kaş merkezden Kabutaj'a gitmek ne kadar sürüyor?
Aynı şeyler Kalkan içinde geçerli yine merkezi bir yerde otel bulduk plaja yakın görünüyor. Plaj kalkan halk plajı. nasıldır?
Kalkan da daha uygun fiyatla konaklasak sizce olur mu?
Kalkan'ın denizi, plajları Kaş'a göre daha mı kötü? Halk plajı üzerinden değerlendirme yaparsak memnun olurum.
Müsadenizle bir kaç soru sormak istiyorum
Kaş'ta merkezi bir otelde kaldığımızda yürüyerek gidilecek plaj var mı? Küçük çakıl plajını gördük resimlerden çok güzel fakat adına yakışır şekilde gerçekten küçük, gerçi bayram sonrası tatil yapacağız yani denize girme imkanımız olur mu? Kaş merkezden Kabutaj'a gitmek ne kadar sürüyor?
Aynı şeyler Kalkan içinde geçerli yine merkezi bir yerde otel bulduk plaja yakın görünüyor. Plaj kalkan halk plajı. nasıldır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer