Öyle bir şey deniyor, en iyi tatilde tanırsınız sevgilinizi diye. Bu sebeple sevgilinizle tatile çıkar mısınız? Yoksa ben kendi evimde de tanırım mı dersiniz? :)
"Sevgili en iyi tatilde tanınır" sözünü denemek için sevgiliyle tatile çıkılır mı?
erkekler şunlara dikkat etmeli kız tatili beleşe mi getirmek istiyor yoksa paylaşımcı mı? kız makyajsız nasıl , dağınıkmı , tatilde ki problerde surat asıp şikayet mi ediyor yoksa çözüm mü üretiyor , kendi dışında sizi de düşünüyor mu. Kızlarda şunlara dikkat etmeli ; adam cimri mi yoksa gezmeyi dolaşmayı eglenmeyi seviyormu, size gititginiz yerden basit bir ip bileklik olsa bişe ufak bir armağan aldımı , kıyafetinize karışıp huzursuzluk cıkartıyor mu , uyanıca size nasış davranıyor, temizmi yoksa pismi gibi vs vs vs
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Bernardinho ee desin ne olmuş yani seven utanmıyor ona günah degilde sikilene mi günah defol be
herkesin aklı senin gibi o işlerde degil canım tatil nedir 4 5 gün uzaklaşmaktır deniz kum güneştir birlikte tatile giden insanları boklayacağına cemaat evlerinde kuran kurslarında çocuk bakım evlerinde cinsel istismara uğrayan el kadar bebeler düşün onlar rahatsız etsin seni tatile giden kendi kararlarıyla istediklerini yapma hakkına sahip olan yetişkinler degil
Ana babalari tatile mi cikip evlenmis? Kimi de eve cikip taniriz diyor, sonra da gitti bekaret, adam terk etti evlenecektik diye veryansin! Gidin Allahaskina! Bu ulke ve din bunu kaldirmaz, zaten erkekler evlilik oncesi deneyimden karli cikar kadin degil, cunku erkek cabuk bikan bir canli. Evlilikte bile zor dayanirken, birlikte yasamaya dayanamaz bence.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
sevgiliyle tatilde yapacakların belli sabah kalk kahvaltı sonra biraz seviş sonra duş sonra denize sonra biraz gezinti akşam seviş olay bu degil tatilde yemekler belli ayagına gelir ya da sen gider kafeteryada yersin falan ama evde? ev daha farklıdır daima evde tanırsın tatilde degil
Ailesinden izin alacak varsa, buyursun desin. :))) ''Anne, baba, sevgilimle tatile gidebilir miyim?'' bunu deyin de, sonrasını düşünürüz. :D:D:D Gizli saklı, yalanla olmaz. Başka şeyler derseniz, geçersiz sayarım. :D Biz erkekler için sorun etmez aile, ama asla bir kızı yollamazlar.
Sevgiliyle tatile çıkılır. Ama onu tanımak için değil. Sevgiliyi tanımak istiyorsanız birlikte çilingir sofrası kurun ve hafif sarhoş olun. Onu en iyi o zaman tanırsınız. Ya da kavga ettiğiniz anda onu çok daha iyi tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz. :):
Sadece sevgili için geçerli değil bu. Geçen sene en yakın arkadaşımla tatile çıktık ve şu an görüşmüyorum arada selamlaşırım sadece. Tanımıyor muydum? Evet önceden de tanıyordum ama tatilde daha yakından tanıma fırsatım oldu. Keşke olmasaydı 😕
@Bernardinho Kadınlardan tiksinmen için tüm kadınları tanıman gerek ama.. Cimrilik ve uyanıklık yapmaya çalıştı. Onların evinde kalıyordum kendisi çağırdı. Dışarda yediği içtiği herşeyi üstüme yıkmaya çalışan beleşci kız tiplerinden işte. En sevmediğim insan tipi hemen hayatımdan def ettim 👋🏻
Tatile çıkacaksam zaten iyi tanımam gerekir. O sürece kadar tanışmışımdır. Ama insan işte degisken bir varlık her evrede farklı olabiliyor. Ama çıkmazdim
Sevgiliyi tatile ikna etmeyi kolaylastirmak icin erkeklerim uydurdugu bir seydir bu. Gerci kendi evimdeden kastin erkegin evine gelmesiyse cok da farki yok tatile cikmaktan ama. Sonuc olarak tanimanin daha net oldugu durumlar vardir, niyet onemli.
Burda evet çıkarım tabi geri kafalı mısınız yazan kızlar daha annelerinin babalarının haberi bile yok erkek arkadaşlarından. Yavaş gel kızım o kadar genişlik geri kafalılık olmuyor.
Alakası yok gir bakalım bir eve yalnız kal bakalım ya da git tenha bir yere niyetini anlarsin onun dışında düşünce ve karakterini bir anda çözemezsin buna zaman gerek
Hayir cikilmz birisni tanimk icin tatile niye cikym ya gerek yok bir insan kendini zamanla belli eder hee fark edemklerimiz oluyr elbette oda onlarn serefszlihi yani yapacak bir sey yok cokca cumleler kurup kelimelri tuketmeye gerek yok... hani benim dusuncm ve fikrim bu yonde
"Dost ya ticarette anlaşılır ya yolculukta" lafından çalınmıştır. Ama yine aynı yola çıkar. Ama tatile çıkılabilir yani tanırsın gündelik alışkanlıklarını yaşam şeklini vsvs biraz biraz
Alışverişte tanırsın knk yolculuk ya da böyle bişiler vardı tatile gidersen sana parayı geçirir manitin aşkım şu plakada gidelim yhaaa giriş 50 lira gakssh
Tatilde tanınır sözü biraz çalıntı olmuş. Insanları tanımak için ya bir ticaret ya da bir yolculuk yapmak gerekir sözünden bunun adı tatil olur başka birşey olur
Ne alaka sevgilisiyle tatile çıkıp sadece eğlenen de var? Biraz geniş kapsamlı düşünün böyle düşününce kimse size "aaaa ne kadar kaliteli bir kızmış" demiyor:(
Çok ama çok haklısın @Sarivari ama toplumun bağnaz olduğu bir düşünce yüzünden sende düşüncenle geride kalmışsın. Tamam kötü insanlar var ama bu takıldığın arkadaş çevrenle ilgili. Sadece bir sevgiliye bağlama bir arkadaşla da gitsen ona güvenmekle alakalı
@Esmerprenses13 bir erkek arkadaşımla da tatile gitmek istemem; gitmedim de.
Toplumumuzu eleştirmeye gelince, biz türküz ve inanç olarak müslümanız. Kültürel değerlerimiz bunlara göre yapılandırıldı.
Bizim geleneğimizde sevgili ile tatile gitmek yok, bu ancak batı toplumlarında hristiyan, yahudi dinlerde var. Hatta yahudi kültüründe bile pek yaygın olmayabilir.
Ben "bağnaz" dediğin toplumumuzun inançlarıyla gurur duyuyorum doğrusu, keşke daha da düzgün yapabilsek bir şeyleri de doğruları "bağnazlık" diye nitelendirmesek değil mi?
Sevgilinle tatile çıkmadığın için değil böyle bir yaşam tarzın olmadığına şükrettiğin için kezbansın. Ufkun o kadar dar, o kadar dar görüşlüsün ki böyle bir şey yapmamayı şükredebilecek bir şey olarak görüyorsun. Yoksa istediğin gibi yaşa kimsenin umrunda değil fakat bunu dini gerekçeler insanın canını sıkıyor. Bu ülkede dini geekçelerle çocuk yaşta bile kız ve erkekleri birbirinden ayıran, aynı ortamda olmalarını tehlikeli bulan örümcek kafalı bir zihniyet var. Sonucu da birbirine yaklaşmasını bilmeyen karşı cinsler, empati yapamayan, şiddet ve geçimsizlikle geçen zorla yapılmış evlilikler ve evliliklerden doğmuş sorunlu çocuklarla sürekli beslenen sevgisiz, merhametsiz, hoşgörüsüz bir toplum.
@raskolnikoff Müslümanın dini görüşü odur, gerçek Müslümanın, asıl gericilik diye tabir edebileceğimiz şey İslam öncesidir. Bunun nedeni ise insanların "CAHİLİYE" devri olarak adlandırdığımız devirde tüm ahlaksızlıkların serbest oluşudur, temiz bir devir olduğunu kimse iddia edemez, burada asıl "GERİCİ" lakaplı biri olması gerekecekse İslam öncesini örnek alan biri olabilir, orada da isteyen istediğiyleydi. Bilmem anlatabildim mi?
@NedStark Konu İslam değil ama ben baktığım zaman yaptığı her ahlaksızlığa İslam'da gerekçe arayan insanlar görüyorum. Küçücük çocuklara tecavüz edenler ya da kendinden olmayanın canını malını karısını kızını kendine helal kabul edenler var. Hepsi İslam'ı referans alıyor. Nerede kaldı güzel ahlak?
Öbür yandan kimsenin hakkını yemeyen, kimseye kötülük etmeyen, kötülükler için dini referans da aramayan iki insan birlikte tatile gidince ahlaksızlık yapmış oluyor öyle mi?
Yine yeri değil ama bakire arayan bir daha düşünsün. Bu gözler ne dini-bütün, ne hanım hanımcık kızlar gördü kucaktan kucağa gezen. Tesettürlüsü de var bunun içinde. Zamanı gelince hepsi bakire, eline erkek eli değimemiş kız arayan elemanlarla evlendiler. O elemanlar bunları bakire zannededursun, bazıları hala mutluluğu başka yerlerde arıyor. Bu da benden size abi tavsiyesi olsun sevgili mümin sevgi pıtırıckları.
@NedStark ne güzel yazmışsın, sonuna kadar katılıyorum.
@raskolnikoff istediğim gibi yaşayayım, kimsenin umrunda değil öyle mi? He bir de ben hoşgörüsüz kesimim?
Benim düşüncemin altına yorum atıp kendince eleştiren sensin, sana karışan eden yok ama ben hoşgörüsüz kesimim ve sen hoşgörülü kesimsin? Bu ayrımı kim yapıyor.
Senin dediklerine gelince çok afedersin ama günümüz islam düşmanları, her "islam" kelimesi geçtiğinde bu saydıklarını sayıyor. Yalnız şunu unutuyorlar; islam bunları emretmiyor. Yapılanları da gerçek müslümanlar desteklemiyor; tıpkı sevgiliyle tatile cıkmayı uygun bulmadıkları gibi.
Şimdi senden konuşmanı sonlandırmanı rica ediyorum, daha fazla bildirimini görmek istemiyorum.
Bana soru soruyorsan cevap hakkı doğuyor kusura bakma. Evet hoşgörüsüzsünüz zira İslami yaşam tarzını benimsemeyen insanlar müslümanlarca ahlaksız addediliyor. Kimse kusura bakmasın ama birilerine ahlaksız damgası yapıştırmak kimsenin haddine değil. Herkes başkasına zarar vermediği müddetçe istediği gibi yaşar, müslümanlar da istedikleri gibi yaşar. Senin ilk mesajında çok şükür demen provokatif bir yaklaşım. Milletçe empati yapmayı bıraktığımız için artık herkes senin gibi böyle pasif agresif davranıyor.
Son olarak İslam'a gelince. İslam'ın güzel bir mesajı var tabi fakat ben zaten İslam'ı değil ona inananları eleştiriyorum. Gerçek müslümanların kim olduğunu bilmiyorum, herkes gerçek müslüman olduğunu iddia ediyor. Müslüman olmayanlar katledilince twitter'da bayram eden müslümanlar var. Bunlar, sevgilisiyle tatile giden insanların kafasını da keser. Böyle insanların olduğu bir yerde gerçek müslümanlardan bahsetmeyin bana komik oluyor. Artık kindar nesil var.
o kadar sevgilim oldu bırak tatile gelmeyi eve gelip giderken 3 buçuk atıyorlardı. şimdi de bana bazı istisnalar hariç hangi kız veya erkek sevgilisiyle tatile çıkabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yalan ya biz çıktık tatile gayet tatlış idi sonra şu an içinden bir şey çıktı. 2 sene sonra daha farklı biri oldu.
En İyi Cevaplar