Kırmadan yorum yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim🙂
Cevabın nedir?
+1 yılCanım sen eğer böyle düşünüyorsan başkasına kirlilik yaratmadan önce kendi zihninde kirlilik yaratmışsın demektir. Kilo konusu sağlığınla alakalı ya da senin kişisel kararların dolayısı ile olabilir. Etraftaki her kadın yağsız, fit olmak zorunda değil. Önemli olan kalbine yağ bağlatma gerisi her şekilde çözülebilir. Kişisel olarak rahatsızlık duyacak isen ki ben bu durumdan rahatsızım yani kilolusun diye kendini ikinci sınıf gibi görmen hiç hoş değil, ama yine de istersen mayo giyersin istersen pareo bağlarsın vs vs. Sen önce kendine olan özsaygını kazan, aynanın karşısına geç ve ben böyleyim de ya da madem ki bu halinden rahatsızsın sıkı bir diyet ve güzel bir sporla kimler nelere dönüşüyor. Ben Cansever'den Michelle Rodriguez'e döneni de gördüm bu tamamen azim işi. Sen yüreğini güzel tut kimse görüntünden rahatsız olmaz :*
11 Yorumla
Soran+1 yılKendimle barisik oldugumu dusunuyorum. Ancak artik insanlarin bu tavirlari cok canımı sıkıyor. Bunaldim.😔Cok tesekkur ederim bir tanesin.💙💙💙
En İyi Cevaplar
+1 yılKilolu olman demek görüntü kirliliği yapacağın anlamına gelmez. Çok rahatsız olan gider başka tarafta denize girer. Ayrıca zayıf olup da görüntü ve ses kirliliği yapan bir ton insan varken çok takılma derim.
www.ekadinca.com/.../...ve-bikini-modelleri-21.jpg
www.ekadinca.com/.../...e-bikini-modelleri2014.jpg
st3.myideasoft.com/.../75126-214.jpg
www.asortik.net/.../...-beden-mayo-modelleri-2.png
www.bakimlikadin.net/.../buyuk_beden_mayo-31.jpg110 Yorumla
Soran+1 yılYa sen harikasın ya. Samimi söylüyorum ki çok teşekkür ederim. Bir tanesin ya 😍😊😊😊😊
- +1 yıl
Boşver tatlım herkesin ne dediğinin ne önemi var. Kilo senin hayat senin. Kimsenin ekmeğini yemiyorsun ya kendi kazancını yiyorsundur ya da babanın :) O yüzden af edersin ama kilolusun diye sana laf söyleyen si... tir gitsin başka tarafta eşlensin. Kilolu insanların tek yanlışı ki ben bir balık etli olarak söylüyorum yanlış mayo ya da bikini seçimi yapıyoruz. Bak kadınlar kilolu ama yeminle çok seksiler :) :) Kilonun tek zararı sağlıktan dolayı olabilir onu da anlayabilecek kapasite insan bulmak çok zor. Seni çok öpüyorum ve git gönlünce eğlen denizine gir :)
- +1 yıl
Yalnız kırmızı olan mayoya bayıldım bayıldım bir insana bu kadar mı yakışır :)
Soran+1 yılDedigin gibi ama artik bu bakislardan ve bu bakis acisiyla bakmalarindan biktim insanlarin. Attigin kadinlar cidden efsane ya 😍😍Cok tesekkur ederim. Bir tanesin Ben de seni opuyorum kocaman Allah'a emanet ol İnşAllah 😍😍💙💙💙💙💙💙😍
- +1 yıl
www.enmodanevar.com/.../...eden-mayo-modelleri.jpg
anlikmoda.com/.../...ayo-ve-Bikini-Modelleri-1.jpg
www.ekadinca.com/.../...ve-bikini-modelleri-28.jpg
www.kadinvetrend.com/.../...o-modelleri-2015-6.jpg
1.bp.blogspot.com/.../...eden-mayo-modelleri11.jpg
www.enmodanevar.com/.../...eden-mayo-modelleri.jpg
www.kadinvetrend.com/.../...ayo-modelleri-2016.jpg - +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
tam mayo giyebilirsin. oturacağın yerdede senden daha kilolu olanları seçersen göze batmasın. ayrıca türk erkeği pek dile getirmez ama balık etli kızlar daha tercih sebebidir. en azından benim için öyle diyebilirim. sohbetleri daha cana yakın ve daha ilgili oluyorlar. iyi tatiller :)
10 Yorumla
+1 yılBence sen onları dışla takıl kafana göre ama çok sapın olduğu yerlere de gitme bakimm sakin bir yer olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılIster istemez bir çekinme oluyor. Çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙂☺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
25Cevap
+1 yılBencede normal giyinmelisin.. özgüvenini yüksek gösterir senin.. bu resimdeki gayet iyi olur hem cok kotu de göstermez seni.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim bu model hoş. Bakacağım. Belki böyle bir şey alabilirim.
Soran+1 yıl😍😁😁💙💙💙
- +1 yıl
rica ederim tatlım 😊
+1 yılÖyle düşünme lütfen bak bunun gibi bir şey alabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bu tarz çok hoşuma gitti. Cok tesekkur ederim bakacagim arastiracagim bulursam alirim İnşAllah
Soran+1 yıl😍😍😁💙💙💙💙💙💙💙❣
- +1 yıl
Ricaederim 😍 Bende baktım süper şeyler var 👍😉
Soran+1 yılYa ben soruyu sordum hic arastirma yapmadim. Ama 1 hafta kaldi. Alis veris yapacagim. Ay insAllah bulabilirim. Cok tesekkur ederim ya 😍😍😍😍💙💙💙💙❣
Ben de kiloluyum en rahatı yarıı tesettürlü mayolar bırak kilolu olmayı hem oran buran yanmıyo hem kimse görmüyo dikkat çekmiyorsun çok iyi.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunlar Antalya sıcağında çok bunaltmaz mı? Evet dediğiniz açıdan cidden çok iyi☺☺
Soran+1 yılPekala araştıracağım bakacağım. Çok sağolun yardımınız için 😊😊😄
+1 yılHiçbir kadın görüntü kirliliği değildir, sadece kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Siyah bir mayo tercih et, üstüne çok güzel renkli kimono'lar var onlardan giyebilirsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım. Ancak biraz çekiniyorum mayo giymeye. Çok teşekkur ederim 😊😊❣
+1 yılilk başta şu ifadenden ne demek o kelime herkesin hakkı olduğu kadar seninde hakkın burda değilde siteler var ordan model seçebilrisin
17 Yorumla
Soran+1 yılOyle ancak insanlarin kilolulara bakis acisi pek hos degil. Mayo giyince "bu h.. ayvan gibi de mi mayo giymis hic yakismamis. nasil cesaret etti berbat" gibi yorumlar da sizi bekliyor gecen yil karsilastim ve bu durum canimi fazlasiyla sıktı.
- +1 yıl
doğru kimse kimsenin halinden anlamaz anlıcayacaklarınıda sanımıyorum fakat onlarda giyindiklerinde bir et parçası gibi bakılıyor fazla açık yazamadım özür öyle düşünülerek bakılan olmaktansa derim değilmi
Soran+1 yılTabiki. Ancak dedigim gibi bu durum beni yipratiyor. Denize gidince girince cikinca guneslenince tuhaf tuhaf gokten dusmus gibi bakan kendi aralarinda plasjdaki insanlari cekistirenler cok fazla.
- +1 yıl
bak bende 2 kulktan sağırım aletle duyarım denizede girceken kulaklık çıkardığımdan hiç bir şey duymam ama her konuşanı görünce fsıldımaları hakkımda konuşuyorlar diye delirirdim belli bir zaman sonra alışıyorum onlarda alışıyor sonra diyaloglar başlar kendini dışlama asla ne yapalım
Soran+1 yılAllah yardimciniz olsun. Cok tesekkur ederim destekleriniz icin ☺☺Allah razi olsun.
- +1 yıl
şunu lütren kafandan çıkarma sende etrafına bak gidince seninde gülceğin bir şey ler bulacaksın inan buna sana yaklaşan insanlar olacak kimseyi yaradan tam yaratmadı
Soran+1 yılhaklisiniz.☺
+1 yılsenin o güzel yüreğin yeter bu naif düşüncen varya elinden öpülür senin ✋
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Estağfirullah🙂☺☺
normal elbise eğer açılırsan yağların belli olur normal mayokini var boydan bacak arasına kadar eğer sana uygun beden bulursan oo daha iyi olacak ya da normal şort üstüne göğüs altı elbise fazla uzun olmasın karnına kadar
10 Yorumlaya tatıle kafa dagıtmaya dınlenmye gıtmıyormusun. ee ne bu mıllet ne der kaygısı boswer ya kımseyı takma rahat ol tatılın keyfını cıkar ılk kıloluda sen degılsın sonda olmıcaksın. hem balıketlı candır can
10 YorumlaBüyük bedenler için kismen kapalı yarim haşema mayolar var. Onlardan kullanabilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımınız için araştıracağım.🙂
Normsl mayo giy kşmse ilgilendirmez senın nasıl oldun bnce tm mı
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ancak yanlardan çıkan etler ve o vücudu sıkan görüntü hoş değil.🙂☺
Soran+1 yılHaklısınız.😟😔
+1 yılKendini görüntü kirliliği olarak görme giymek istediğini beğendiğini giy kilolu insanlar bikini giyemeyecek diye birşey yok ben göbeğime rağmen giyerdim açık olsam 😂
10 YorumlaEtrafa neden görüntü kirliliği yayasın kendine neden bunu yapıp böyle düşünüyosun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Hani kilolu olunca insanların bakış açıları değişiyor. Acımadan kırmaktan korkmadan yargılıyorlar. Ister istemes insan böyle düşünüyor.
Görüntü kirliliği diye bişey yok rahat ol istediğin gibi takıl
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes burdaki gibi duyarli olsa ancak gercek hayatta insanlar oyle degil.
+1 yılben öküz gibi bişeyim fakat yinede bikini aldım 😂 çünkü bikini giymek istiyorum şişkoysam şişkoyum kimseyi germez 🤗 kilonuzu takmayınnnn 💟
10 Yorumla
+1 yılkilolu bayanların görüntü kirliliği olduğunu söyleyenler kadar ortama renk kattıklarını söyleyenlerde vardır
10 YorumlaHiç aldırma nie ne var kilon da hem kilolu bayan lar çok tatlı bence 😊
25 Yorumla
Soran+1 yılHerkes oyle dusunmuyor. Ama bu dusunceniz sevindirdi. Cok tesekkur ederim yardiminiz ve desteginiz icin 🙂☺☺
Soran+1 yılCekintkm ve on yargilarim var siteye karsi. Bu yuzden gizli olmak daha avantajli geldi.🙂☺☺
kilolu olman güzelliğini bozmaz bu kadar takıntılı olma
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzellikle alakası pek yok bu durumun. Hani ortalıkta yanlardan fişkıran etlerle gezmek pek istemem. Hoş değil.
Biz kadinlar mutlu oldugumuz surece guzeliz hangi mayoda kendini rahat hissediyorsan onu giy canim 😊😘
10 Yorumla
+1 yılYeyerince kapli olsun madrm Kyle diyoreun ya arkdas sent sent ya birak Kim me gormek isterse zaten Kyle gorur sent kaptsan da acsanda ayni Yanlis dusncedesin
10 Yorumlagörüntü kirliliği ne demek kendinle barışık ol ve istediğini giy
111 Yorumla
Soran+1 yılOyle ancak çekimti var. Ve O sallanan etler pek hoş değil.🙂☺
Soran+1 yıl@Nerdeyizm Kime ne degil. Soyle bir sey. Plaja bir geliyorsun denize giriyorsun havuza giriyorsun cikiyorsun ve insanlar sana gokten inmiz gibi bakiyor. Plajda karsilikli oturan arkadaslar plasjdaki kizlari ve erkekleri suzup dedikodu yaparken sen de o kervanin icine katiliyorsun "Kotu yorumlara sahit oluyorsun ve insanlar bunu yaparken utanmiyor. Kirilip uzuluyorum. Umursamaz olmak da bir yere kadar.
Soran+1 yılAmacim guzel gozukmek de degil. Sadece bu tur yorumlardan bakislardsn çok sıkıldım bunaldım.
Soran+1 yılGizli olarak kalmak tercihim 🙂☺
+1 yılHer yeri saran mayolar var onlardan giy ama bikini giyme nolur :)
10 Yorumla
+1 yılNasıl istiyorsan öyle giyin tek renk tercih edebilirsin mesela siyah..
10 YorumlaNasıl rahat edersen. "Kirlilik" olarak düşünecek olan kafasını çevirsin. Düşünme bunları.
10 Yorumla
+1 yılIstedigin gibi giyin. oraya tatile geliyorsun. guzellik yarismasina değil ☺
10 YorumlaKaç kilosun? Kilonu da yazsaydın keşke kilo vermelisin normal olmalısın yani ne zayıf ne de şişman olmalısın normal olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yıl80-85 kilo arasi seyir ediyorum.
Desenli ve üzerinde açık renk detaylar bulunan ama zeminleri koyu renk olan mayolar tercih Etmelisin
10 Yorumlaİlk öncelikle bu tarz basit şeylere kafanı yorma sen kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin istediğin gibi takıl
10 Yorumlahicbir fikrim yok malesef..
ayrica goruntu kirliligi falanda degilsin bence.. onu diyenler halt etmiş..00 YorumlaSana yakışanı. Ayrıca o nasıl bir laf, görüntü kirliliği falan.. hiç olmadı bu
10 YorumlaModa & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. görüntü kirliliği diye bir şey yok denize girmek seninde hakkın istediğini giy bişey diyen olursa şikayetçi ol
10 YorumlaCanın ne gitmek istiyorsa onu giy. Mayo veya bikini giyen herkes model değil, rahat ol
00 Yorumla
+1 yılmilletin ne dediğine bakma amaaan nasıl giyinceksen giyin. sen, sen olduğun için güzelsin
00 Yorumla
+1 yılmayo ve şort ikilisi..
10 YorumlaCanın ne istiyosa onu giy etraftakiler bırak ne der diye düşünmeyi
10 Yorumla
+1 yılBel kısmı kapalı siyah sade tüm mayo
11 Yorumla
Soran+1 yılYaz gününde siyah giymek pek mantıķlı değil. Ama teşekkür ederim.☺Sağolun.
Kırmayinnn bayanııı 😊😊
10 Yorumla
+1 yılKendinle barışık ol
22 Yorumla
Soran+1 yılKendimle barışığım ancak çekiniyorum.
- +1 yıl
Barıştığım diyorsun ama çekiniyorsun olmaz böyle
+1 yılgitmeden kilo versen daha iyi olur o zaman
10 YorumlaMayolar var işte sor gibi örten onlardan giy
10 Yorumla
+1 yılEteklilerden giyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılİstediğinizi giyin hanımefendi b. k yemişler
10 Yorumla
+1 yılEtekli mayolardan giy bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEtekli olanlardan.
10 Yorumla Kafana göre
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne giysen güzel olur
10 Yorumla
+1 yılİstediğini giy
10 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kilolu bir bayanım. Tatile gideceğim. Etrafa görüntü kirliliği yapmak istemiyorum. Bu yüzden nasıl bir mayo vs. giymeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler