Sevgiliyle tatil müthiştir, enfestir. Ama çatışmaları da beraberinde getirir. Siz sevgilinizle tatil yaparken ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz?

Bir kere en büyük handikap barlarda discolarda oluyor çünkü Avrupalılarda evli bekar farketmez sevişmek yemek gibi su gibi görüldüğü için bakışlardan hareketlerden pistte oynamaktan çıkan çatışmalar oluyor ya da sevgiliniz kıskançsa giyim kuşam karışması gibi sorunlar da cabası eğer ki bunlar yoksa mükemmel olur beraber tatil
Sevgilimle tatile gidip; sevgilisiz kalip, tatilden öyle dönmek kadar zoru olmamistir😂
Herhalde nem ve sıcaktan yüz bulup her yerde gezen hamam böceklerinden başka bir zorluk olmaz. Adı üstünde tatil.
Ya o öğlen girmek istiyor denize ben ise 5 te gitmek istiyorum tek sıkıntı bu
Cevap
62Cevap
vallaha beni yiyip bitirdiler, para öğütme makinası gibiler zaten en sonunda şunu anladım, beni seven bir sevgili olmamış ama öyle sanmışım çünkü para mutluluk veriyor insanlara, tatiller gelsin en güzelinden hem de moraller iyi para bittimidi gerçek ortaya çıkıyor.
başım ağırıyor ve evet popomda ağırıyor demesi. biz neden tatile geldik ulan o zaman deyince benim öküz ilan edilmem. sonra zaten ayrıldık :D
sevgilimle tatile cikmadim enayi degilim parami harcatmam tatile cikacagim kadinlar annem ve kardesim ile gelecekteki esim ve cocuklarim olur salak gibi para yedirmem kimseye
Sevgiliyken evlilik hayatı yaşayanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur 😕
yok şu kıza bakma yok bu kıza bakma kadınlar varken suya girme çıplaklara bakma hiç çekemem bu polemikleri tatile gideceksem sevgilimden ayrı gider kafamı dinlerim
Sevgiliyle tatil yapılmamalı bence eşle tatil yapılmalı.
ben ha bire uyumak istemiştim çok uykusuzdum :D bir de oraya buraya bakma falandı Allahtan çok sıkıntı yaşamadık
Sevgilimle tatilimizdeki en büyük sıkıntı sevgilim olmaması
milletin aç ayı gibi sevgilime bakması aralarına ALLAH ne verdiyse yumruk tekme tokat dalasım geliyo
Tatil dinlenmek demek ama
sevgilin oraya dair gezi planları yaptıysa gelmeden
bu sorun bence
Kadın her istediğim olsun diyor; katlanamıyorum bu tür kadınlara. 4 senelik ilişki de 4 kez tatile çıkmıştık; 4'ü de burnumdan gelmişti. Sonra anladım ki bu ona has değil, her kadın aynı.
Etmedim ama tahminim kıskançlık ya da cinsel bir sorun varsa ondan çıkan kavga alınmasını istediğin şey alınamamış olabilir
Çoğu sevgilimle tatile giremeden ilişkiyi noktaladık.
Fırsat olmadı tatile ne yazik ki. 😄
Hasta olunca karşındaki insan tatil sıkıntıya giriyor.
Öyle bir durum yaşamadım, zorlu olacağını düşünmüyorum.
sevgilimle tatil yapmadığım için zorluklarını bilemicem 😒
erkeklerin aşırı sahiplenme sonucu oluşan kıskançlığı
Ayri odalarda kaldiginiz icin tatil boyu atilan trip
Dolgun gögüslerim ve kalcam olmadıgı için sevgilimin kestigi kızlar
@Didemakdogan nie kendine hakaret ediyosn ki
sans diyelim buna
Sevgili bulup kartal sahiline gidemiyoz sen ne diyon la
İnsan sevsede birlikte yaşamak çok ayrı birşey. Buna alışmak ve kuralları birlikte oluşturmak daha uyum sağlar
Sevgilimin mi yoksa tatlinınmı tadına baksam şaşırıveriyorum o an. 😊
Univ yillarimda sorun yasamakta tek sorunum cok gezerdi mubarek.. :)
Tatil mi kosturma mi bilemezdim.
sevgilim yok olsa bile onunla tatile gideceğimi zannetmiyorum.
Kıskanclık sıkıntı oluyo bende bende istemiyorum çok fazla kıskanmak ama elimde degil bazen kıskanclıgımın tatili betbat ettiği bile oldu
daha yaşamadım öyle bir tatil onun için zorluğunuda görmedim.
sevgilim mutlu olucaksa benim icin hic bir şeyin önemi yoktur önceligim sevdigimin mutlulugudur arkadaşlar
gidilecek yerin karar verilememesi.. biri diskoda kopalim der.. digeri sakin sakin madoda dondurma yiyelim der..
Hiç yapmadım o yüzden zorluk yok ama oksa wc olurdu heralde
sevgili denen varlıkla tatile gitmem, anası danasıyla gitsin
hiç sevgilimle tatil yapmadım ama öyle bir durumda bikinili bir kıza bakmak olur herhalde
Sevgiliyi bırak normal tatile gidemiyorum.
Güzel birisi geçince bakamıyorsun ruslarla tanışamıyprsun
Sevgiliyle tatil yapmadım hiç
hele bir yurt dışına çıkalım o zaman yazarım
hiç bir zorluk yaşamıyorum :D
kız kıza tatil candır gerisi heyecandır.
Herhangi bir zorlugunu görmedim
Tadamadık o duyguları daha. 😂
Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
sevgilinin olmaması 😂😂
Hiç yaşamadım bilmiyorum ki
Ne sevgilisi ne tatili?
Eğer kavga edersek işte o zaman zorluklar geliyor
Kahretsin hiç tatil yapacak bir sevgilim olmadı :D
Bilmiyorum hiç bir sevgilimle tatile çıkmadım
Daha yapmadık tatili yapınca yazarım :)
Yapmadım henüz öyle bir şey
Sevgiliyken tatile çıkmam
Uzak olduğum bir deneyim.
Daha yapmadım ki zorluk yasayım
Hiç sevgilimle tatil yapmadım
olsa da yapsak bir o eksik şimdi😒
Henüz nasip olmadı malesef
Sevgilimle hiç tatile gitmedim
yüksek kart limiti lazım
Hiç yapmadım bilmiyorum
Bu kadar yaşadığım içi bilemem
sevgilimle tatile gitmem. hatta sevgili yapmam.
Bu paylaşımını samimi bulmadım hiç 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar