seyahat edilecek otobüs firmasi hangisi
rahatlik önemli Internet servis ve iyi muavvin?
rahatlik önemli Internet servis ve iyi muavvin?
O otobüsten otobüse göre değişir, pamukkalenin de ulusoyun da kami, koçunda kötü otobüsleri ve host ları mevcut.
Ben eski bir pamukkale personeliyim.
Ama otobüslerin hepsinde priz bulunması pamukkalenin en büyük avantajıdır bence. Ulusoyda priz olayı pek mevcut değil, kâmil koçunda genel olarak çoğu otobüsünde priz mevcut
peki Internet konusunda hangisi daha iyi
Biraz geç oldu. Ama genel anlamda internet kalitesi pamukkale de diğer firmalara oranla bir tık daha önde.
Otobüs yolculuklarımda gideceğim güzergaha Pamukkale firmasının seferi varsa onu seçiyorum. Gerçi kapasite artışı ile beraber bir miktar diğer firmalar gibi olmaya başladığını görüyorum. Ama halen tercihim o yönde.
hangisi nin interneti iyi
Sürüş güvenliğine uyma, hizmet kalitesi, servis vb. bakımından söz konusu üç firma arasındaki deneyimler sonucu uzunca yıllar Pamukkale'yi tercih ettiğim için internet bazlı bir kıyas yapmak için yeterli bilgiye sahip değilim. En son seferimde araç içi hızı ölçmüstüm. Geriye yönelik bakayım. Bulabilirsem hızı yazarım ama kıyas yapamam.
Yolculuk tarihimle eşleşen veriye ulaşamadım maalesef. Fikir edinmeniz açısından bir yararı olur mu bilemem ama Puhu Tv üzerinden dizileri kesintisiz ve takılma olmaksızın izleyebilmiştim.
Kamil Koç ile seyahat ettim defalarca memnun kaldım koltukları geniş muavinleri saygılı seviyeli insanlar ikramlarda güzel ayrıca hızlı gidiyor tavsiye ederim
Ben ezelden beri Pamukkale tercih ediyorum, şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
ulusoy kamile bindin mi hic
Cevap
16Cevap
Pamukkale kardeşim , Kamil koçta aşırı şikayet var ulusoyda iyidir.
kamil kocun sorunu nedir Kardes?
Kamil Koç'ta kartımda var çok gidip geldim bazen sorun olabiliyordu ama Pamukkale ile bir kez gittim iyiydi. Zaten Metro'da herkesin anısı olduğu gibi benimde var. 2+1leri tercih et sıkıntı yaşamazsın.
Listede dikkat cekici isim ulusoy gibi..(son yıllardaki peeformansı değişmemişse)
ulusoy almanya seyahatide yapiyor ama kamil koc pamukkale daha cok tercih ediliyor
Bundan 8 sene önce ulusoydu ve 4 sene sonrasında kamil koç bir ara ele geçirdi ve günüzde pamukkale devam ettiriyor fikrimce
ulusoy bitti 😀
kamil derim, rahat hat varsa 10 numara
ulusoy almanya seyahati da yapiyor
harbi mi
Tabii ki kamil koç ama acele etmezsen birazdan hiç birini bulamayacaksın
Pamukkale dehe iyi
Kamil koç
3e bindin mi
Kamil kocu cok sikayet eden varmis?
Pamukkale
Pamukkale nin özelliği?
interneti iyi mi bari