Tek başınıza tatile çıktınız mı veya çıkmak ister miydiniz?
Tatile gidicek arkadaş, eş, dost, akraba, aile bulamazsanız napardınız?
Tatile gidicek arkadaş, eş, dost, akraba, aile bulamazsanız napardınız?
bodruma yazın gitmek mi fena sıcak oluyor bea kışın havası güzel ama gerisi berbat oluyor her halükarda bodrumu sevemedim ben zaten tatil dediğin ney ki ya evde giyecen çizgili pijamalarını yayacan asıl tatil o yahu insan dinlenemiyorsa yoruluyorsa ne anladım ben o tatilden bknz:tatil yorgunluğu ;)
4 yıl yaşadım ben orda benim icin biraz da anıları yaad etmek gibi olucak
kır dizini al eline fotoğraf albümünü çek çizgili gaffur picamalarını yayıl üçlüye orda yaad et yahu :P
yani yine sen bilirsin de nasıl bir gezi olacak konaklama yerleri ulaşım vs önemli onlarda sıkıntı yoksa ister yalnız ol ister bir otobüs dolusu kişiyle gez çok farketmez en azından kendi adıma öyle ;)
İki üç gün önce alanyada idim tek başıma gittim ve hayatımın en güzel tatili idi. Orada iki üç tane rus kız ile tanıştım bir tanesi ile yattım tam hayalimdeki tatil idi. Ama benim tatildeki amacım zaten turist kızlardı senin de turistler ile sevişmek gibi bir planın varsa hiç durma git tekbaşına
tek başıma giderdim tabi ilk başlarda sıkıcı olabilirdi ama gene de eğlenceli olurdu 😁
Çok sıkıcı olur ya en azından yanında bir arkadaş olmalı. 😮
Cevap
37Cevap
tek başına bodrum sakin huzur dolu daha ne olsun bide deniz kenarında bı tur sabahların gün doğumu oh mis ben yok demem vala hatta gelmek isteyen olursa da goturmem Marmaris'e onu gönderir ben Bodrum'a giderim 😊
sürekli tek başıma çıkıyorum..
bodruma tek başına gidilir ama hiçbir zaman tek kalınmaz..
Ben her zaman tatilcileri ağırlıyorum ki sadece kışın tatil yapıyorum o zaman İstanbul, Eskişehir veya Ankara'ya gidiyorum ama senin adına sevindim kesinlikle mükemmel geliyor kulağa
mutlaka birini bulurum ya :) tatil bu tek başına sıkılır insan ;) bir ses bir nefes arar yanında :)
Tek başına tatil iyidir ama cinsiyetimiz farklı benim yaptıklarımı yapamayacağın için sıkılabilirsin..
tek basina. bilemiyorum ya o yusden gidemicem heralde
Tek başına istersen dünyanın en iyi yerinde en iyi şeyini yapıyor ol gene keyif vermez
Tek başına daha zevkli olur ya, bakarsın arkadaş edinirsin
Zaten tatil dediğin tek başına olur o ne öyle insanlarla
Bende Temmuz da Gümbetteyim, gel beraber gidelim :)
Bence gitme timsahlar tarafından tek olduğun anlaşılırsa sürekli sözlü olarak rahatsız edilme gibi bir durum söz konusu olabilir
Tek başına tatile çıktım ama arkadaşlarla çıkmak daha keyifli ya
Tek gelinirde tek birakilmaz yakismaz ev sahipligine gelirsen islik cal
Aaa ben. Bodrum, cesme ya da baska bir yer. Karar veremedim ama tek basima iki haftalik bir tatil söz konusu. Hak ettim kesinlikle
Ve evet, ben de kimseyi bulamadim ama olsun. Tek basina da güzel olur :)
tek basıma cıkmak güzel olrdu yaa
marmarisede ugramalısın mutlaka
bodrumu ozledim
cok güzel yerr bodrum lakin marmarisn yeşilliğin harikaaa gümbet turgutreis ahh ahh
ağustos gibi marmarisde olucam gibi bnde
Tek başıma gezmek, tatil yapmak çok güzel bir fikir gibi duruyor. Normalde de tek başıma takılmayı sevdiğim için güzel olur ama tek takılmayı sevmeyen biri için oldukça can sıkıcı olacak gibi
orda arkadas bulursun merak etme :))
var arkadaşlarım 10-15 tane ama 5 yıldır konusmadik görüşmedik numaraları bile yok
ozaman onlar arkadas sayilmazki, sen yeni arkadaslarla mutlaka tanisirsin, hotelde falan, benimde yillar oldu Bodruma gitmeyeli, zamaninda hher yaz oradaydim :)
2 kez o bodrum tek tatili yaptım berbat sıkıcı😕
şu an tatile gitcek olsam tekim hakkaten :o
Kişinin karakterine göre değişir..
Bence gidilir bol bol yüzülür kitap okunur
Tabiki 10 numara olur :D
pahalı demek geliyor içimden...
tek basima cikardim ozaman
Bulsam da tek gitmeyi seviyorum tercih ediyorum
rwk nwden ğdieyim biri olsa ğüzel olurdu
aynı dertten muzdaribiz
Bir bayan için sıkıcı olmaz sanırım.
sıkıcı bence en kötü arkadaş bulurdum orda
tek başıma gitmek istemem sevdiğim yanımda olsun
Sevgilinin suyu mu çıktı?
gitmezdim Hanımefendi
git kafana gore takil
Bodrum neresine geliyorsun eşlik edeyim.
En azından 1 arkadaşla iyi olur
Ben gitcem Bodrum'da arkadaşım var çağırdı beni
ordan bulursun bitane ama tekte çıkılmaz ki
sıkıcı
Çıktım ağustosta gene gideceğim.
Gidemessin tek bence
neden hayatım?
Sevgilin izin vermez çünkü
Üzgünüm aşkım 1 ay sonra gidiyorum
Geri dönme o zaman
Nasıl yani😲
Zeki bir kadınsın düşün anlarsın
:(((
bodruma tek başına gidilir
Aşırı huzurlu olur
mantıklı yapılabilir
Hayır gayet keyifli.
Benide gotur yaninda
bence mükemmel olur
Git ve canin ne istiyorsa yap
Güzel bence
Bodrumdayim evet 😊
sıkıcı
kotuu
No oo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Tek başına tatile çıkmanın da farklı bir tadı vardır. Tek başına da keyif alınır.
Bunun için güzel bir hazırlık yapmak gerekir. İyi bir planlama da yararlı olur.
Bana göre tek başına tatil grup ya da yanında birisi eşlik ederken yapılan tatilden daha keyiflidir. En azından özgürlük vardır.
Birçok seçenek önünüze gelir. Bunları yazarken, biraz özel olacak ama tek başına yaşayan ve buna alışmış birisi olduğum notunu da eklemem gerekir.
Yani zaten tek başına yaşamaya alışmış olan birisi için tek başına tatile çıkmak hoş olabilir. Kaldı ki son on yıldır pek tatil de yapmadım. Nedenine gelince, zaten tatilin ortasında çalışıyorum. Yani otelciyim. Yaşadığım şehir de tatilin başkenti. Antalya. B durumda yorum yapmak kolay geliyor.
Size gelince, Bodrum tek başına tatil için oldukça uygun bir kent. Bodrum kültürlerin, inançların, farklı milletlerin bir arada uyum içinde yapabildikleri bir yer.
Harika bir deniz ve plajlar var. Güneş bu kente çok cömert.
Bodrum’u oluşturan çok sayıda belde var. Buralarda her bütçeye uygun tatil olanakları var. Sizi kolay kolay kimse rahatsız etmez. Buna cesaret edeni de Bodrum barındırmaz.
Size bir de tatilde gezip göreceğiniz yerlerin listesini sunayım;
Müzeler ve sanat köyleri
Plajlar
Parklar Doğal alanlar, Koylar
Adalar
Beldeler