Eminönü'nden Taksim'e nasıl gidilir? Ya da Taksim'den Eminönü'ne nasıl gidilir?
İstanbul'u bilmiyorum da yürüyerek gidilecek kadar yakın mı? Taksitle gitsem çok tutar mı? Ya da Taksim'den Eminönü'ne hangi toplu taşıma aracı ile gidebilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Taksim'den Eminönü'ne gitmenin birkaç alternatif yolu mevcut. Sırayla söyleyeyim sana.
1-) Taksim'den Eminönü'ne otobüslerle gidebilirsin. Gidenm otobüs hatları ise şöyle;
*70KE Kurtuluş Eminönü hattı kendisi. Şişli'den başlayıp Taksim'den geçiyor. En son durağı ise Eminönü oluyor.
*70FE Feriköy Eminönü hattı. Feriköy Mezarlığı'ndan kalkıp Taksim üzerinden Eminönü'ne gidiyor.
www.iett.istanbul/.../FER%C4%B0K%C3%96Y%20-%20EM%C4%B0N%C3%96N%C3%9C-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Saatleri-ve-Duraklar%C4%B1 bu linkten durak ve saatlerine bakabilirsin.
*DT1 Dereboyu Taksim hattı. Taksim'den kalkıp Sarıyer'e gidiyor. Kabataş durağında inip tramvay ile Eminönü aktarması yapabilirsin.
*71T Ataköy Taksim hattı. Bakırköy taraflarından gelen biri bu otobüsle Taksim'e gelip Eminönü aktarması yapabilir.

2-) Metro üzerinden gidebilirsin.
*M2 Hacıosman Yenikapı metro hattı ile de ulaşımı sağlayabilirsin. Taksim durağında inip metronun içinde yer alan Taksim Kabataş Finiküler hattına binebilirsin. Kabataş'a vardıktan sonra da tramvay ile Eminönü yapabilirsin. Akbil kullanarak seyahat edebilirsin.

3-) Taksim Meydanı'nda bulunan dolmuşlar vasıtasıyla Eminönü'ne gidebilirsin. 1,5 lira - 3 tl arası bir miktar alıyor.
4-) Taksim Meydanı'ndan İstiklal Caddesi'ne gidip tünele doğru yürüyebilirsin. Tünelde Taksim-Karaköy hattı var. Ona binerek Karaköy' varırsın. Karaköy'de inince de köprüyü geçip Eminönü'ne varmış olursun.
Sıkıntı soru 1 yıl önce sorulmus :D
Bir şey olmaz, okuyan bilgilenir :)
Taksim İstiklal Caddesinden Galataya doğru yürü, Galatadan da in aşağı düz git köprüyü geç orası. Bayılırım o yolu yürümeye ya taksi maksi kullanma Beşiktaş'ı falan dolanır saçma.
Taksim'den Funikulerle Kabataş'a gelip tramvayla eminönüne geçebilirsin.
Otobüs de var. Kabataş'tan otobüsle Eminönü'ne gidebilirsin.
İstiklal caddesinden nasıl gideceğim? Dediğiniz şeyleri pek bilmiyorum 😂
İstiklalin tam olarak neresindesin peki? Öeydana yakınsan dediğim gibi meydandaki metro durağına in funikülere geç. İstiklalin başındaysan
Tünele bin karaköye geç zaten aynı yer sayılır eminönü karaköy ama yine tramvaya da binebilirsin bir durak
Teşekkür ederim 😇😇🎈🎈🎈
Taksim meydana yakınsan Beşiktaş'a in, tramvayla 5-6 durak sonra Eminönü'ne gelirsin.
Ben iki gündür Taksim'den Eminönü'ne yürüyerek gidip geliyorum. Eğer Tünel'e yakınsan Galata'nın ordan aşağı doğru in Karaköy'e geleceksin. Oradan Galata Köprüsün'den Eminönü'ne gelebilirsin.
Cevap
16Cevap
Buralardan aricaginiza iett uygulamalari indirirseniz daha iyi olur
tunel varya ordan asağya ın tarnvayla ordan cık yuru
bana göre gidilir. yürüyerek gittim de ama bir kız olarak sana fazla gelir mi mesafe bilemem. ben yürümeyi seviyorum.
Otobüs var.
Kabataşa in ordan tranwaya binip eminönüne geçebilirsin. Balık ekmek yemeni tavsiye ederim 👍
Kabataşa in ordan tramvaya bin eminönüne geç kardeş
Istiklal caddesinden dümdüz assa in eminönü iste
otobüsle gidilir yürümek uzun sürebilir
tünele git karaköyden devam et
Çok kolay yürüyerek git mesela :) geze geze
taksit yaptırırsan vade farkı koyarlar
paran yoksa yuru😂 istiklalden in iste
8 ay taksit yaptır
Araba ile
Yakın rminönunde bulusalım (:
Tramvay
bin bir taksiye