Memur olarak yaşanacak ideal küçük ilçelerden biridir Dalaman. Fazla pahalı değil, yaşam kolay, meyve sebze nispeten ucuz, pek çok tatil beldesi ayağının altında.
Dalaman havalimanını çok kullandım. Dalaman içinden de çok geçtim. Turistik bir yer değil ama orta halli bir Anadolu kasabasından da hayli gelişmiş şehirimsi bir yer.
Dalaman'da kiraların uygun olacağını düşünüyorum. Sıfır bitmiş daireler bile satılık olarak uygundu öylesine sormuştum. Ayrıca etrafta gezilecek çok yer var Dalyan, Göcek, Sarıgerme... cennet gibi.
Muğla Dalaman
Dalaman çok güzel bence. Eğer taşınırsan şimdiden hayırlı olsun.
Dalaman'ı bizzat biliyorum sorularını cevaplayabilirim. Evler Muğla'daki belki en uygun fiyatlı evlerdir yani yatırım amacıyla ideal ama onların da gene fiyatı artıyor. Dalaman'da sosyal hayat fazla değil çok bişey bekleme, küçük bir yer... yani başka sorun varsa cevaplarım.
Ben göcekte yaşadım Dalamana 15 km. Dalamanlı arkadaşlarım çok var. Yaşanacak bir yer değil. Tatil için iyi. Yaşamak için değil. Yaşanmaz. Yaşayamazsın. Bana güven. Ama illa istiyorum dersen gidip havasını solumadan karar verme. Ama yaşanmaz😁