Benim uzun bir yolculuğa çıkasım var ama nereye gideceğimi bilmiyorum...
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim uzun bir yolculuğa çıkasım var ama nereye gideceğimi bilmiyorum...
Ben olsam arabaya atlayıp çok fazla plan yapmadan sahil taraflarına doğru giderdim, özellikle de yolların güzel olduğu, küçük kasabalardan ve doğanın içinden geçtiğim bir rota seçerdim. Mesela Antalya’dan çıkıp Kaş, Kalkan, Fethiye taraflarına doğru uzayan bir yolculuk çok hoş olurdu. Sabah erkenden yola çıkıp güzel bir yerde kahvaltı yapmak, yol üzerinde canımın istediği yerde durmak, deniz kenarında biraz yürümek ve akşam da küçük bir sahil kasabasında konaklamak bana çok keyifli geliyor. Bence uzun yolculukların güzelliği biraz da nereye vardığından çok yolda yaşadıklarında oluyor. Bazen insanın gerçekten ihtiyacı olan şey belirli bir yere gitmek değil, müziği açıp saatlerce araba kullanmak ve kafasını biraz boşaltmak oluyor.
Ben kesinlikle Ege sahillerine doğru direksiyon kırardım. İstanbul'dan çıkıp Ayvalık, Seferihisar ve Datça üzerinden Fethiye'ye kadar uzanan o sahil rotası yolculuk hissini en güzel yaşatan yerlerden biri. Yol boyunca harika manzaralar ve yerel lezzetler eşlik ediyor. Müzik listeni hazırlayıp yola çıkmak harika bir kafa boşaltma yöntemi olur. Sen daha çok deniz kenarı bir rota mı yoksa yeşili bol Doğu Karadeniz taraflarını mı hayal ediyorsun? 🗺️🚗
Cevap
2Cevap
Norveç
İlk önce bi deniz havası alır ordan Karadeniz’e yeşilin içine giderdim
Karadeniz turu yapabilirdim
Soru öyle uzun bir yolculuk 😊
Uzun bir yolculuk olarak söyleyen sizsiniz 😊
Karadeniz turu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?