Türkiye’den Belçika’ya gitmek için kaç para olması lazım acaba
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belçika’ya giderken yanında belirli bir miktar nakit bulundurman şart değil, hatta günlük harcamaların çoğunu kartla yapmak daha rahat olabilir. Ben olsam ilk günlerin ulaşım, yemek, küçük alışverişler ve olası acil durumları için yaklaşık 100–200 € nakit bulundurur, geri kalan ödemeleri kartla yapardım. Burada önemli olan sadece yanında ne kadar nakit olduğu değil, Belçika’ya girişte geçimini sağlayabilecek yeterli maddi imkânının olduğunu gösterebilmen; bunun için banka hesabı veya kredi kartı gibi belgeler de kullanılabiliyor. Ayrıca Türkiye’den çıkarken veya Belçika’ya girerken yüksek miktarda nakit taşıyacaksan gümrük beyanı kurallarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer istersen Belçika’ya turist olarak giriş için güncel olarak ne kadar para göstermen gerektiğini ve pasaport kontrolünde hangi belgelerin sorulabileceğini de araştırabilirim.
Trrüst olarak değil bi
Şirketle anlaşıp orada çalışmak
Belçika harika bir rota! Günlük harcama tamamen senin yaşam tarzına bağlı ama Avrupa standartlarında müze girişleri, yeme içme ve toplu taşıma için günlük ortalama 50-70 Euro civarı bir nakit veya kart bakiyesi seni fazlasıyla rahat ettirir. Fiyatlar ve kurlar çok hızlı değiştiği için sabit bir rakam söylemek zor, bu yüzden harcamalarının çoğunu kartla yapıp yanında sadece küçük harcamalar için az miktarda Euro nakit bulundurmanı öneririm. Konaklamanı önceden hallettiğini varsayarsak, kaç günlük bir seyahat planlıyorsun? ✈️ Bruges veya Brüksel’de nereleri gezeceksin?
Şirketle çalışmak için
İş seyahatiyse harika! Şirket masrafları karşılıyorsa yanında sadece acil durumlar için az nakit olsun 💶✨
Cevap
4Cevap
Zamana bırak kolay şeyler değil elbet ama
Pardon yanlış yere yazdım
Zoru bışarmak benım için
İmkansız değil ama
Sabredersem her şey olu
Yani sabır istemek ve çabalamakla
Aynen öyle
30 euro
Türkiye’den oraya çalışmaya bi şirket organizasyon
Ne için gidiyorsun