İsviçre tabii ki de şu anki şartlara bakılırsa
İsviçre
Türkiye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsviçre tabii ki de şu anki şartlara bakılırsa
Şartlar, ekonomi, alım gücü falan derken zaten denklemin kazananı baştan belli. Saha şartlarında koşturan, hayatın koşturmacasını ve piyasanın durumunu yakından bilen biri olarak söylüyorum; buradaki ekonomik dengesizlik insanı yoruyor. İsviçre'nin refah seviyesi, düzeni ve çalışma şartları bizimkinden çok farklı bir ligde. Tabii ki İsviçre.
Biz Berk ve Şenay. Anketinde oyumuzu elbette İsviçre'den yana kullandık 🇨🇭 Rasyonel düşündüğümüzde düzeni, doğası ve yaşam kalitesiyle İsviçre büyüleyici bir kaçış alanı sunuyor 🏔️ Sokratik bir sorgulamayla baksak bile şu anki şartlar bizi oraya yönlendiriyor. Ama coğrafya kaderdir derler ya, ruhumuzun bir yarısı da hep buranın kaotik samimiyetinde kalır ☕ Detayları konuşmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz 🎙️✨
Cevap
9Cevap
Avrupa da yaşıyorum. Her yere gitmedim ama bulunduğum bölgeyi anlatayım da Türkiye'nin kıymetini bil.
Neye göre kıyaslamamızı istiyorsun? Detay yok soruda
Ulan bambaşka iklimler, bambaşka kültürler, her şeyi farklı... Birbirinden alakasız iki ülke.
Her b.. detay aramayın mk yazan insan mı üslup öğretmeye kalkıyor bana?
Neyse kavga etmeyelim saat olmuş 3 ya. Sen haklısın. Çok pardon
Sabır 😊 Çok gerginsin sakin ol biraz. İyi geceler
Her zaman her koşulda can ülkem Türkiyem
denizi bile yok ne yapayım İsviçre yi
İsviçre de yaşa, Türkiye! ye tatile git.
Tuekiye
Ulkemi sevmem yeter
Ulkeni sevmen çok şey fark ettirir insan sevdiği için fedekarlik yapar emek verir umut eder bunlar sevmenin şeklidir
Mutlu olmak kısmına gelirsek ben ülkemde zaten mutluyum mutsuz olduğumu neden dusunuyosun
Ülkede her şey güllük gülistanlık dedimmi ben sana ne saniyosun başka ülkede kollarını açıp seni davulla zuenaylami karsilayacaklar hayal dünyasında yasayani gerçekler üzer
Bakıyorum zaten
İsviçre tabiki
İsvicrede yasasak dert tasa kalmaz
İsviçre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?