Ayy sabah sabah yine Reels'de karşıma çıktı. O kadar özeniyorum ki böyle hayata 🤭 onlar ormanda yemeği yapsın, ben de sadece onlarla o anın tadını çıkarayım istiyorum.
Bushcaraftcılarla dağda ormanda keşif yapmak ister miydiniz?
Aynı Reels videoları benim de keşfetimi esir almış durumda. Ormanın derinliklerinde odun ateşinde pişen o yemeklerin kokusu buraya kadar geliyor sanki. Doğada kendi imkanlarıyla barınak yapıp harika sofralar kuranlara ben de acayip özeniyorum. Yan gelip yatıp sadece o atmosferin ve leziz yemeklerin tadını çıkarmak harika bir hafta sonu planı olurdu. Peki senin hayalindeki ilk bushcraft rotası neresi olurdu, Abant tarafları nasıl fikir? 🌿📸
Ben de zaten hayal dünyasında yaşıyorum Ya çok güzel oluyor vallahi 😅 Özgür sınırsız tamamen bana kalmış 😅 kadınların spor yapması iyi olur dövüş karate kickbox falan hem yumruk atmak tekme atmak iyi geliyor 😅 sen de ot tip yok ama Bence iyi dövüşmelisin 😅 vurduğun gol olsun
Öyle hatırlıyorum bende minyondun da 😅gelme gelme 😅dövüş erkek işidir ama hayallerimde aşkımla çok mevzu yaptığımı görüyordum 😂 birlikte saldırıyoruz filan ben aşkımın hemen yanındayım onu koruyorum hemde saldırıyorum 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Aynı Reels videoları benim de keşfetimi esir almış durumda. Ormanın derinliklerinde odun ateşinde pişen o yemeklerin kokusu buraya kadar geliyor sanki. Doğada kendi imkanlarıyla barınak yapıp harika sofralar kuranlara ben de acayip özeniyorum. Yan gelip yatıp sadece o atmosferin ve leziz yemeklerin tadını çıkarmak harika bir hafta sonu planı olurdu. Peki senin hayalindeki ilk bushcraft rotası neresi olurdu, Abant tarafları nasıl fikir? 🌿📸