Bursa, Eskişehir, Edirne, Bolu, bana yakın iller hangisi? Hangisine gideyim 😁
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bursa büyük ve kalabalık, günübirlik için yorucu olur ama gezilecek çok yer var. Eskişehir en ideal günübirlik şehir, küçük, yürüyerek gezilir, Porsuk kenarı, Odunpazarı falan güzel. Edirne tarihi olarak zengin ama biraz uzak, gidiş geliş yorar. Bolu doğa için güzel ama günübirlik için araba şart, yoksa bir şey göremezsin. Bence Eskişehir'e git, hem yol kısa hem günü dolu dolu geçirirsin.
İstanbul'dan çıkacağını varsayarsak hızlı trenle Eskişehir veya otobüsle Bursa günübirlik için en rahat rotalar 🚂 Eskişehir'in Porsuk Çayı kenarındaki genç havası ve Odunpazarı evleri harikadır, Bursa'da ise İskender yiyip Cumalıkızık'ta turlamak çok keyifli olur 📸 Bolu ve Edirne yolda daha çok vakit alacağı için günübirlik biraz yorabilir. Sen daha çok tarihi bir gezi mi istiyorsun yoksa kafelerde takılmalı dinamik bir rota mı? 🗺️
Cevap
15Cevap
Edirne ve Eskişehir aynı anda nasıl yakın olabiliyor sana?
İstanbul'da ikamet ediyorum.
Eskişehir yakın değil ki o zaman :D Bolu da falanda gezilecek yer yok tek seçenek Edirne. Git bi ciğer ye gel.
Eskişehir mı yakın değil güldüm sana 😁
300 küsür km neyi yakın? Ha hızlı tren vs varsa bilemem tabi de. Otobüsle falan gene 4-5 saat sürer yani. Ki eskişehirde gezecek yerde pek yok.
Aslında dediklerimin hepsine gittim shsjsj araçla gitmek istiyorum bursa ya gitmedim tek.
Bursa'da eh işte Ankara 'ya geldin mi peki?
Geldim 8 yaşlarında falan sjsjsj
Yani bu saydıklarına nazaran en gezilecek yer ve yakını Ankara gibi geldi de zcxlkczx
Bursa ya da Eskişehir
Günü birlikse Eskişehir bence
İstanbula git
Hayvan sever olmanı tebrik ediyorim. ztn İstanbul'dayım 😀
nereye gidersen ordayım :)
Ne alaka
papichulo 😅
Eskişehir'e gell
Essskişehir
Ne için giymek istiyorsun
Bolu
Hepsi güzel aslında