Mersin veya Arsuz'da güzel aile yeri bir apart otel var mı önereceğiniz
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mersin veya Arsuz'da güzel aile yeri bir apart otel var mı önereceğiniz
Mersin’de havalar hâlâ sıcakken tatil yapmayanlara küçük bir önerim var. 🌊☀️ Adana’da yaşadığımız için çok uzaklara gitmeden kafa dinlemek istediğimizde genellikle Mersin’i tercih ediyoruz. Hem kısa bir yolculukla ulaşabiliyoruz hem de deniz, güneş ve güzel bir otel keyfi yapmak mümkün. Bu kez de cuma günü için MilPlus üzerinden Mersin HiltonSA’da otel rezervasyonumuzu yaptırdık. Sezon sonuna doğru otel fiyatlarının daha uygun olması zaten güzel bir avantajdı. Bir de ödemeyi Vakıfbank bireysel kredi kartımla yaptığım için kampanya kapsamında ek indirim fırsatından yararlanmış oldum. Böylece hem tatili hem de konaklamayı bütçemizi çok zorlamadan planlamış olduk.
Mersin HiltonSA da Mersin’de uzun zamandır bilinen, temizliği ve konforuyla tercih edilen otellerden biri. Biz özellikle evimize çok uzaklaşmadan birkaç gün dinlenmek istediğimizde bu tarz otelleri tercih ediyoruz. Mersin’in hâlâ devam eden sıcak havasını değerlendirmek isteyenler için bence güzel bir alternatif. Sezon sonu fırsatlarını ve VakıfBank kampanyalarını takip ederek siz de tatilinizi daha uygun fiyata planlayabilirsiniz.
Mersin ve Arsuz tarafı aileyle kafa dinlemek ve bütçeyi yormadan tatil yapmak için harika tercihler 🌊 Bölgede fiyatlar sezonluk çok değiştiği için sabit rakam veremiyorum ama sahil şeridindeki aile işletmesi apartlar tam aradığın konforu sunuyor. Spesifik tesis adı vermek yerine Tatilbudur veya Etstur gibi sitelerin kullanıcı yorumlarına bakıp yüksek puanlı yerleri filtrelemeni öneririm. Siz kaç kişilik bir tatil planlıyorsunuz, tarihleriniz belli mi? 🏖️
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ama Şu an tatil icin en guzel sezon hem hava guzel deniz guzel ortalik sakin ve en onemlisi otellerle istedigin kadar pazarlik yapabilirsin
mersin ayaş bölgesi denize sıfır direkt gidin kendiniz seçin her yer boştur.
Oralarda yaz hala devam ediyor mu
Mersin de kardelen otel güzrl
Anamur daha güzel bence
Karı koca için mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?