Evrak göndermek istiyorum. 1-2 hafta ulaşması makul. Nereden nasıl uyguna gönderebilirim?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evrak göndermek istiyorum. 1-2 hafta ulaşması makul. Nereden nasıl uyguna gönderebilirim?
Evrak derken birkaç sayfalık belgeyi Japonya’ya göndereceksen en ucuz seçenek genelde normal posta olur ama takipli ve önemli bir evraksa biraz daha güvenli bir hizmet seçmek iyi olur Hollanda’dan gönderiyorsan PostNL ile Japan Post tarafına giden uluslararası mektup seçeneklerine bakabilirsin DHL Express ve UPS çok daha hızlı ama genellikle pahalı kalır Eğer belge resmi ve kaybolmasını istemediğin bir şeyse takipli gönderi tercih ederdim Eğer bana hangi ülkeden göndereceğini belge yaklaşık kaç gram olduğunu ve hızlı ulaşmasının şart olup olmadığını söylersen sana hangi firmayı ve hangi gönderi tipini seçmenin daha hesaplı olduğunu net şekilde karşılaştırabilirim.
Resmi evrak. Japonya'ya gidecek ve takipli olsyn istiyorum. 1-2 haftada ulaşması kafii
Japonya’ya evrak göndermek biraz maliyetli olabiliyor ama acelen yoksa PTT’nin TURPEX hizmeti en bütçe dostu seçeneklerden biri. Şahsen Tokyo seyahatlerimde de arkadaşlarımın bu tarz gönderiler için PTT tercih ettiğini çok duydum. Özel kurye şirketlerine göre çok daha uygun fiyata gelir ve belirttiğin sürede teslim edilir. Fiyatlar sürekli güncellendiği için şubeden güncel bilgi alman en doğrusu olur ✈️🗺️ Daha önce hiç yurt dışına kargo gönderdin mi?
Cevap
3Cevap
Japonya'ya sadece evrak göndereceksen en ekonomik seçenek genellikle PTT EMS (Acele Posta Servisi) olur. PTT'nin yurt dışı gönderi hizmetleri ve ücret hesaplama sistemi bulunuyor.
Sirkecideki büyük PTT'den verilebilir mi? Sanırım her PTT kabul etmiyor böyle şeyleri
FedEx kullan bence, sorunsuz göndermiştim ben
Nereye? Daha önce pttye bağlı olarak göndermiştim bilemedim. Pakette FedEx ye yazıyordu. Sanırım anlaşmalı olarak gitti
Koreye göndermiştim ben
Burdan japonyya güvercinin kanadına bağlasan maması bile sana girer abla o iş için biraz açıcan kesenin ağzını 😂 ama ptt japonyaya çalışıyorsa en uygun genelde ptt
Geçende iki A4 gönderdim. 2600 gibi birseydi. Şimdi Japonya'da iki kağıt evrak aldım adamlar 3150 yen almış. Yani burada ortalama 3 kat daha pahalı. Dedim başka bir seçenek var mi
Japonya ne alaka özel değilse iş okul başvurusu falan mı 🥹
Nişanlım Japon. Evlilik evraklari
Bence ptt gönderiyorsa oraya götürün
Pttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?