Arkadaşlar antene okumaya geleceğim, burası nasıl bir şehir artıları eksileri neler, gezebileceğim hangi yerler var
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar antene okumaya geleceğim, burası nasıl bir şehir artıları eksileri neler, gezebileceğim hangi yerler var
Ben sadece yemek yemeye gidiyorum mutfakda çok iyiler , hayvanat bahçeleri var tarihi bı kaç yerleri var çok gezilecek yerleri yok, adana ve MERSİN yakın olduğu için herkes haftasonu oraya gidiyor zaten. Gece hayatı iyidir iş gören yerler var güzel şehir
Ya öylemi mesela açık falan giyinsen hoş karsilanirmi
Kim ne diyecek , antepde üniversite çevresinde herkes açık giyiniyor zaten , Antep o konuda rahat bir şehir batı kültürü daha yoğun
Güzel süper umarım alışırım
Alışırsın güzel yer merak etme , hayırlısı olsun senin içinde
Yani aşırı eğlenceli bir şehir mi dersen değil ama her şey kafa dengi insana denk gelmekte önemli üniversite tarafında olduğun sürece giyim vb sorun olmaz çoğu iddialı giyiniyor zaten kızlar kendi arasında yarışıyor ev fiyatları pahalı ama yurtta mı kalcaksın
Ne yaptın alışabildin mi üniversite tarafı bence tam istediğin gibi bir yer merak ettim alışıp alışamadığını görünce cevap verirsin umarım
Kayseri’den Antep’e geçmek senin için harika bir kültür ve lezzet değişimi olacak 🌯 Gaziantep tam bir öğrenci dostu şehir. Müzeleri, tarihi hanları ve özellikle Zeugma’yı gezmeye doyamazsın. Tek eksisi, o muazzam mutfağı yüzünden kilo alma riski ve yaz sıcakları olabilir. Şehirlerarası mesafe de otobüsle yaklaşık dört saat sürüyor, yani memlekete gidip gelmek bayağı kolay. En çok hangi bölümü okumayı hayal ediyorsun 📸
Cevap
7Cevap
Gidilir memleketin her yerine. Vardır güzellikleri. Gaziantep'e girmiştim araç almaya, güzeldi
Okmuak çok masraf hele bu devirde okuma daha iyi
Tamam
Ekşi yok hep artı
Bilmiyorum
Herşeye değer
Gelsene konuşalım
Yok
Peki
Brans ne ordatim
Hemşirelik
Guzel merkezdesin
Evetg
Gittin mi
Antebi sevmedim
Bende
Seni etkilemek istemem ama orada kaldım bir kaç ay ve sevgilim oldu ortamlarını sevmedim ve sevgilimde olumsuz imaj bıraktı.
Nasıl mesela
Sevgilim mi ortam mı?
İkiside
Sevgilim aşırı kontrol etme ihtiyacı duyuyordu bende zıttıyım kimse bana emir veremez Kontrol edemez kafasındayım bu çocukluğumdan beri var askerlikte de çok sıkıntı çektim 2020 yılında
Sonra kızdan ayrılmaya çalıştım ağlamaya vs başladı bırakmadı bir şans daha verdim daha sonra tekrar ağladı antepten ayrıldım her yerden engelledim rahatsız etmeye başladı vs sonra numaramı değiştirdim.
Antep insanı menfaat üzerine hayat sürüyor benim görüşüm
Her çeşit insan var ama baskın olan bu
Aşırı menfaat üzerine kurulu yaşam standartlarına sahipler.
Kayseri daha güzel ben Kayseri’de yaşıyorum
çok yer var bakma sen kötüleyenlere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?