Ciddi soruyorum, çünkü sürekli AVM ve kafeye gitmekten çok sıkıldım, nerelere gidebilirim başka
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
şahsen bende sürekli avm ve cafeye gidenleri anlamıyorum şahsen ben kapalı veya açık futbol sahalarına gidip tanıdıklarımla vakit geçiriyorum bazen tenise gidiyorum
paten sürmeyi seviyorum paten kaykay yolu ve alanı olan parklara gidip paten sürüyorum
ayrıca doğada bisiklet sürmeyide seviyorum ama bence bu tek başına yapabileceğin ama tek başına yapıncada tehlikeli olabilecek bir aktivite oyüzden yapmamayıda tercih edebilirsin
şimdilik aklıma bukadar geldi
Diğerlerini bilmediğim için tek bisiklet olabilir teşekkür ederim mm
önemli değil hareketli ve temiz havayla iç içe olduğun arkadaşlarla yapılan aktiviteler herzaman daha iyidir
Kütüphane, müze, çamlık, koruluk gibi yeşillikli ve yürüyüş alanları mevcut yerleri tercih ediyorum. Bende tam tersi cafe ve AVM gibi yerlere gitmem.
Teknoloji mağazalarını gezerim. Ya da çok sıkılırsam bir kafede oturur türk kahvesi içer yanında tatlı bir şey yerim.
Para olmayınca Max sosyal aktivite hatta bime gitmek kafeye gitmekten daha çok sormaya başladı
Hsnxnsns ya para pek sorun değilde biz türkler 10 saat kafede oturmayi sosyalleşmek sanıyoruz
Hayır çoğumuzun parası yok o yüzden en fazla cafede takilabiliyoruz henüz 24 yaşındayım oturup evde reels kaydiracak değilde dünyayı gezecek takip takistiracak zamanımız ama lamba yüzünden geldiğimiz son durum bu tabiki herkes ister konserden konsere koşmayı her yeri gezmeyi yeni yerler görmeyi ne bileyim çeşit çeşit şeyler var ama hepsi için para gerekiyri
maalesef haklısın bi yurt dışındaki gençlere bakıyorum bi bize gençliğimiz boşa gidiyor resmen
😢😢valla öyle bu moruklarla hakkım. helal. degildir
arkadaslarinla piknik yap sahilde oturun parkta otur kitap oku bir suru sey var yapicak disarda bara git
bence de gidecek yer yok. koşuya falan çık spor sahasında
Yaşadığın yere göre araştır ya sahil , park , tarihi alanlar mesire alanları. Genelde buralara takılıyorum ben
Olabilir teşekkürler
Ricalar. Boğuyor beton duvarlar yaa bi yerden sonra
Öğrenci olduğumdan çok fazla çıkamıyorum sürekli ders ve staj ya bide İstanbul halime acıyorum beni de çıkar nolur arada djdjfk
Shhdnss İstanbul'da olsam olurdu
Nerdesin ki gel dkfkf
bilardo salonları güzel oluyor
Olabilir mantıklı da arkadaşlarım one ya of der
gel beraber gidelim
Sana arabası olan yakışıklı biri lazım
İstesem bulurum ama gerek yok
Arabada bira seks bu aralar
Başka ne yapabilirizki
Ben gitmiyorum. Genelde dağ havası oluyor.
Pazar gez
Sen gez
İmkanım olsa değişiklik olur, pazar gezmek kötü bir şey değil bu arada.
Pazar gezmek bedava knk ne imkani siz pazar gezmeyi bile sosyalleşmek sanıyosunuz komik
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Sahile git
Deniz kenarına
Geziyorum avm filan sevmem
Yürüyüş yaparım 1 saate yakın
Nerde yasıyosun
İzmir
Balık tutmaya git
Cikmiyorum ki
Sıkılmıyo musun evde
Evet ama disarda napcam ki cik dolas tek basina eve dön sonra
Yürüyüş
Arkadaşın var mı
Var da onlar da sürekli cafe cok sıkıldım
Kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun
Bana gel
Müze gez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de sürekli aynı yerlere gitmekten sıkıldığımda hemen açık havaya kaçıyorum 🌿 Sahilde uzun yürüyüşler yapmak, çimlere yayılıp müzik dinlemek ya da şehre yakın doğa rotalarında minik keşifler yapmak bana harika geliyor. Bazen de hiç bilmediğim sokaklarda kaybolup fotoğraf çekiyorum 📸 Sen açık havada vakit geçirmeyi sever misin, yoksa daha çok kültürel etkinlikler mi ilgini çeker? 🗺️