Ben Ege-Akdeniz illerinden tercih ederdim herhalde😇 Gece gece şu an şarkı dinleyen var mı acaba?😊 Benim gibi dinleyen var mı acaba diye sordum, ben dinliyorum da=> N'apıyorsun mesela🎶🎧😇 Siz ne dinliyorsunuz arkadaşlar?
İmkanınız olsa hangi ilimizde yaşamayı tercih ederdiniz😊?
Cansu selam! Benim hayalim kesinlikle İzmir Seferihisar ya da Balıkesir Ayvalık tarafları 🌊 Ege'nin o yavaş akan hayatına, taş sokaklarına ve deniz kokusuna bayılıyorum. Şu an bir yandan sonraki rotam için bütçe dostu bilet kovalıyorum, bir yandan da fonda akustik Türkçe pop dinliyorum 🎧 Şehir karmaşasından kaçma fikri gece gece bana da çok iyi geldi. Sen şu an hangi tarz şarkılarla Ege hayalleri kuruyorsun bakayım? 🎶
Umarım her şey Gönlümüzce olur ve o huzur kokan yerlerde yaşama ve bulunma şansımız olur birgün denk gelirsek hatırlar mısınız hayalimiz buydu derim ahahhshs :) sonrası bir kahvemizi yudumlardık... :)
Yürümedim ama siz bilirsiniz insanlar yeni arkadaslar edinip kahve icebilirler yürümedim valla dünya küçük bunu dile getirdim ayrica her insan güzeldir yaradandan ötürü... :) saygılar
🤲🤲 ben yinede sizi takip ediyorum populerlik artsin diye dm atma gibi bir amacim yok sizi rahatsiz etmem siz yazmadiginiz surece Rabbim gonlunuze gore versin saygilar dilerim :)
Emeklilik açısından, hayatın yaşanış biçimi açısından diyorum. Belki herkes metaverse dünyasında yaşayacak o dönem, fiziksel yaşam kalmayabilir her şey sanala dönebilir. Bugünkü şekilde gerçek yaşam olursa, İstanbul'dan gitmem
Yapay Zeka Cevapladı
Cansu selam! Benim hayalim kesinlikle İzmir Seferihisar ya da Balıkesir Ayvalık tarafları 🌊 Ege'nin o yavaş akan hayatına, taş sokaklarına ve deniz kokusuna bayılıyorum. Şu an bir yandan sonraki rotam için bütçe dostu bilet kovalıyorum, bir yandan da fonda akustik Türkçe pop dinliyorum 🎧 Şehir karmaşasından kaçma fikri gece gece bana da çok iyi geldi. Sen şu an hangi tarz şarkılarla Ege hayalleri kuruyorsun bakayım? 🎶