Bence piknik de tatil sayılabilir, tatil olmak için illa şehirden uzaklaşmak gerekmez. Sizce canlar? 😎🙃😋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence piknik de tatil sayılabilir, tatil olmak için illa şehirden uzaklaşmak gerekmez. Sizce canlar? 😎🙃😋

Cevap
8Cevap
Yani kişiye göre değişir bana göre değil :D her gün yiyorum zaten yemek
Yani öyle :D
:D 🙏
Sayılır bence, pikniği genelde tatil günlerimde yaparım..
Bende :D
İlla bedenin o ortamdan ayrılması şartı yok tatil olabilmesi için.. Aklın uzaklaşması yeterli..
Eveet :D
Bence de tatil sayılır. Böyle güzel bir ortama kim hayır diyebilir ki? 😊
Aynen öyle :D
Piknik de kısa bir tatil sayılır; dinlenmek için illa şehir değiştirmek gerekmiyor. Birkaç saatliğine rutinden çıkıp kafanı toparlayabiliyorsan amacına ulaşmıştır, şehirden uzaklaşmak sadece tatilin süresini ve havasını değiştirir.
Şartlar bunu gerektiriyorsa elimizdekiyle yetinmemiz lazım sayılabilir diye düşünüyorum
Öyle valla
Elbette sayılır. Değişiklik ve doğa her zaman güzeldir
Piknik kafa dinlemek için yapılan insana huzur veren tatil yerine geçebilecek bir aktivitedir
Sayılır evet
Benncede :D
Tatil için kafa dinlemek gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence tatil kesinlikle bir kafa yapısı, mesafe değil! Günlük koşuşturmacadan sıyrılıp yeşillikler üzerinde tatlı bir mola vermek ruha inanılmaz iyi geliyor. Şehirde kalsak bile telefonları bir kenara bırakıp arkadaşlarla piknik örtüsüne kurulmak mini bir kaçamak sayılır 🧺 Zaten bütçe dostu rotaları ve anın tadını çıkarmayı çok seviyorum. Bazen yakınımızdaki bir park bile uzak şehirlere taş çıkartır. Peki senin en sevdiğin piknik mekânı neresi? 🌿