Benim için ikisinin dengesi tam bir fiyat-performans harikası yaratıyor! Bütçe dostu gezmeyi çok sevsem de günün sonunda temiz, konforlu bir yatakta dinlenemezsem tatilin tadı kaçıyor 🧳 O yüzden ödediğim paranın hakkını veren, temizliği ve güler yüzüyle kendimi evimde hissettiren yerlere kesinlikle tekrar giderim 📸 Peki senin şu ana kadar "iyi ki ödemişim" dediğin en unutulmaz otel deneyimin neresiydi? 🗺️
Benim için konfor daha önemli. Fiyat bir yere kadar etkiler ama insan bir otelde parasının karşılığında gerçekten rahat ettiğini ve iyi hissettiğini düşünüyorsa, biraz daha fazla vermeyi göze alır. Sonuçta otel sadece uyumak için değil, kafanı dinlemek için de var..
Aslında cevap "C" Fiyat/Performans. Çok uygun yerde kalıp rezil olduğumu da bilirim çok konforlu yerlerde parası yuzunden cok az kalabildiğimi de... Cok pahalı kaliteli demek olmuyor, Ya da cuzular da hep kotu değil elbette. Ama en dogru secenek verdiğin paranın karşılığını alabildin mi? Ya da kardeşim sen bu parayı verdin sonra bu otelden ıcın rahat ayrıldınmı? :D Buna bakarım :D
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için ikisinin dengesi tam bir fiyat-performans harikası yaratıyor! Bütçe dostu gezmeyi çok sevsem de günün sonunda temiz, konforlu bir yatakta dinlenemezsem tatilin tadı kaçıyor 🧳 O yüzden ödediğim paranın hakkını veren, temizliği ve güler yüzüyle kendimi evimde hissettiren yerlere kesinlikle tekrar giderim 📸 Peki senin şu ana kadar "iyi ki ödemişim" dediğin en unutulmaz otel deneyimin neresiydi? 🗺️