Kız arkadaşımla 2 günlük Mardin’e gideceğiz, bildiğiniz güzel temiz otel var mı ya da gidip de memnun kaldığınız
29 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski Mardin'deki otellerin tamamı tarihi eski taş evlerden yapılmış oteller Konak diye geçiyor hiçbirini tavsiye etmem İkisinde de farklı birer gece geçirdim İkisi de birbirinin Rezildi normal yeni Mardin'e git oradaki gündelik hayattaki lüks otellerin birisinde kal kesinlikle eski Mardin'deki taş evlerde konaklama Sabah olmak bilmez
Üzdü yorumunuz yani bizde aksine gidip özeliikle eski Mardin’de kalıp o tarihi konaklarda o atmosferi yaşamak istiyorduk. Yine de dediginizi dusuncecegım
Ben kışın gittim çift katlı bir Konaklı alt katta elektrik vardı üst katta yoktu Üstelik bir de yağmur yemiştim Üstümü bile kurutamadım saatlerce elektriğin gelmesini bekledim şerefsiz adam da demiyor ki Alt katta elektrik var senin o odayı alalım demiyor en son kavga dövüş Alt kattaki Başka bir odaya yerleştim Öyle insanlar Yani kesinlikle asla para kazandırılmayacak bir esnaf türü O yüzden zaten eski Mardin'e yeni Mardin'in arasında dolmuş var eski Mardin'e gezin konaklama için dolmuşa binip yeni Mardin'e gidin oradaki otellerde konaklayın
Çok teşekkür ederim dikkate alacagım
Eski Mardin harika bir seçim, taş konakların atmosferine bayılacaksınız! Sabit fiyat ve otel ismi veremesem de Tarihi Dönüşüm Bölgesi'ndeki yüksek puanlı konaklama seçeneklerine bakmanızı öneririm. Etstur veya Tatilbudur gibi sitelerden kullanıcı yorumlarını filtreleyip teraslı taş konakları inceleyebilirsiniz. Seyahat tarihiniz ne zaman, özel bir bütçe aralığınız var mı? 📸✨
Cevap
5Cevap
merkez oteller
Ben şu gönderini beğeneyim de, gelecek yorumlara göre bende o oteli seçeyim😂
Ahhahahaha komik şey seni
Nasıl bir soru sorduysan, gelen yok yaaa... Normalde şu an soruna 30 tane cevap gelmesi lazımdı.
Demek ki onların ilgi alanı başka sorulardır. Pis çıkarcılar 😅😅
En güzel gezme ayları Eylül-Ekim-Kasım ayları olduğunu biliyorum orasının, gezilecek bir ilimiz ama dediğin gibi konaklama yeri de güzel olmalı.
Gittinizmi daha önce
Hayır gitmedim, planlarımın arasında var ama, mevsimini bekliyordum. Ben Ekim ayı gibi düşünüyorum gitmeyi.
Anladım hayırlısı olsun bakalım şimdiden
Sağol, sizin içinde hayırlısı olsun. Güzel bir otel bulursan benimle paylaşırsan memnun olurum
Tabiki , teşekkür ederim iyi günler dilerim
ben teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Kaliteli Otel olmalı
Evet bizde öyle istiyoruz sonuçta sürekli gitmiyoruz hem dış mekan olarak hem hizmet olarak
Mardin kapı şen ola hobaağğğ
Netten bakabilirsin
Ordan da çok baktım bide buraya sorayım dedim keyfim öyle istedi.
Senden iyisi mezarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?