Tek başıma (yanımda tanıdık olmadan) ilk defa uçağa bineceğim, aşırı çekiniyorum. Heyecan var
Nasıl geçer
Nasıl geçer
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne var ya az relax ol biletini check-in yap kapını öğren arama noktalarından geç kapıya git orada bekle kapı açılınca da uçağa gir yerine otur Cool ol azıcık.
Not : Kapıyı arada ekrandan kontrol et son dakika değişebilir anonsları da dinle
Kalkışta biraz heyecan yaparsın, uçak sanki geri düşünüyormuş hissiyatı olur. Onu atlatınca yok düz zaten, kaptan kaptırıp gider :D İnişte de ufak gerilirsin, teker yere değdiği an rahatsın :D Ben defalarca bindim ama hala çekinirim. Yani normal :D
İlk tek başına uçuş tecrübesi kesinlikle unutulmaz oluyor! O çekingenlik çok normal ama havalimanına adım attığın an o bağımsızlık hissi sana harika bir özgüven katacak. Adım adım tabelaları takip etmek ve uçağın penceresinden bulutları izlemek inanılmaz keyifli. Kendine harika bir müzik listesi hazırla ve anın tadını çıkar ✈️ Şimdiden harika bir yolculuk olsun! Peki ilk rotan neresi, nereye uçuyorsun? 🗺️
Cevap
8Cevap
normal hissettirir
Genelde heyecani bastiran ilaclar var. ama ucak havalandiginda heyecanin gecer. Ucaktan korkuyor musun?
Korkma sakı al yanına Regli durumun yok değil mi
Çekiniyor musun korkuyor musun
Sakin ol önündekileri takip et
Çok zor Allah yardımcın olsun
Yükseklik korkun yoksa bişey olmaz
Heyecanlanacak bir şey yok
Ns guzsl
Bindiğin an
İyi geçer
Alisirsin normsl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?