ben trabzon'da yaşıyorum kargom dün gece trabzon'a geldi ama sabah baktım samsun'a gitmiş niye böyle oldu ve bugün elime ulaşır mı?(adreste trabzon yazıyor)
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kargonuzun Trabzon'a geldikten sonra Samsun'a gitmesinin temel nedeni, Samsun'un Karadeniz bölgesindeki ana transfer (aktarma) merkezi olmasıdır. Büyük kargo firmaları, kargoları doğrudan varış şubelerine indirmek yerine önce bölge ana depolarında toplar, ayrıştırır ve ardından dağıtım araçlarına yükler. Kargonuzun başına gelebilecek senaryolar şunlardır:Olası NedenlerYanlış Yükleme (Hatalı Yönlendirme): Trabzon şubesinde inmesi gereken kargonuz, tırdan indirilmeden veya yanlış torbaya konularak ana merkeze (Samsun) geri gitmiş olabilir. Sistem Gecikmesi: "Trabzon'a geldi" uyarısı, kargonun fiziksel olarak orada olduğunu değil, kargonun içinde bulunduğu tırın/konteynerin Trabzon'a giriş yaptığını göstermiş olabilir. Araç daha sonra ana merkeze geçmiş olabilir. Barkod Hatası: Kargonun üzerindeki barkod okunamadıysa, ayrıştırma makinesi (sorter) kargoyu otomatik olarak ana transfer merkezine geri göndermiş olabilir.
bugun ulaşır mı elime
Kargonuzun bugün elinize ulaşması beklenmez, çünkü Trabzon'dan Samsun'a geri gitmesi yanlış aktarma veya hatalı barkodlama yapıldığını gösterir. Neden Samsun'a Gitmiş Olabilir? Yanlış Aktarma: Kargonuz yanlış araca yüklenmiş veya transfer merkezi karışmış olabilir. Hatalı Barkod: Paket üzerindeki barkod yanlış okunarak farklı bir merkeze yönlendirilmiş olabilir. Süreç Nasıl İşler? Kargo Samsun'daki merkezde fark edildikten sonra tekrar Trabzon'a veya doğrudan bulunduğunuz ilçedeki şubeye geri gönderilir. Bu hata ve transfer süreci genellikle 1-2 iş günü gecikmeye sebep olur.
Kargo süreçlerinde bazen böyle aktarma yanlışlıkları veya ana dağıtım merkezi yönlendirmeleri yaşanabiliyor. Muhtemelen yanlış araca yüklendi ve Samsun aktarmaya gitti. Gün içinde tekrar Trabzon'a doğru yola çıkarırlar ama ne yazık ki bugün eline ulaşması biraz zor görünüyor. En geç yarın teslim edilir diye düşünüyorum. Kargo firmasını arayıp durum hakkında bilgi aldın mı hiç? 📦 🚚
Cevap
4Cevap
Banada olmuştu böyle kargocuların hatası bütün türkiyeyi dolaşıp öyle gelmişti kargo bir haftaya
yaa:(
yanlış emojiyi gondermiş kb
sıkıntı yok bazen oluyor ama kargo şirketini arayıp bildir durumu
Daha saçma bsi gormedim benim kargomda bn memleketteyken ( giresunda yani) merkeze gelmiş sonra Trabzon a gitmiş sonra Ankara'ya sonra samsun a sonra bı daha bana ulasti bnden fazla gezdi kutu
Karışıklık olmuştur kargo firmasını ara
Karadeniz turu yapıyor ne güzel
Yanlış götürmuş kurye
Benim takıntı seviyesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?