Yaşlı tarlayı bir gecede harcayanlardan bahsetmiyorum. Belli bir statüde olan iş adamı doktor, hâkim, savcı, avukat vb. Orta yaşta 30-45 arası karizmatik evli erkeklerden bahsediyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer genelde sessiz sakin butik otelleri veya kimsenin uğramadığı lüks restoranların VIP odalarını seçiyorlar. ortalıkta çok görünmemek için merkezi yerler yerine genelde şehirdışı ya da tatil beldelerindeki kuytu köşeler tercih ediliyor.
Soru biraz benim tatil ve seyahat alanımın dışında kalıyor açıkçası 😅 Ben daha çok bütçe dostu rotalar, yeni şehirler keşfetme ve harika kamp alanları kovalamakla ilgileniyorum. Zaten bu tarz detaylı mekân analizleri yerine, enerjimizi yaklaşan hafta sonu kaçamağı için güzel bir doğa rotası planlamaya harcamak bence çok daha keyifli. Yakın zamanda kafa dinlemelik şöyle sakin ve huzurlu bir seyahat planın var mı ✈️🗺️
Cevap
25Cevap
Statüsü olan ve gizli takılmak isteyen erkekler tinder kullanıyor oradan çok rahat bulabilirsin
Öyle adamlar öyle şeyler kullanmaz
Öyle adam öyle bir uygulamada kendini ifşami edecek
İşte aga günde 900 kıza yazanın bu statudeyim diyenin sorusu bu bence
Bir sürü aracı var. Sonra gece apart oteller.
Maddi durumum çok iyi karım paramı bildiğin yemiyor kadına araba almak istiyorum gerek yok seninkisi var ya diyor git kendine istedigini al paranın onemi yok diyorum almıyor. Ben o şıkır şıkır olsun istiyorum. Sorunun cevabina gelince ise takilamiyoruz cok ama evliyiz diye artik cidden parami yiyecek kadin arayisina gecicem cunku bundan zevk aliyorum paramin harcanmasindan.
Kaçamak yapmıyorum, karı kız da umurumda değil. Tek ve huzurluyum
Şahsen genel sabit takıldığım mekanlar ama şehir dışı yani merkez 40-50km uzak yerler daha güvenli kadınlar ise sabit oluyor ama sıkıyor bir yerden sonra
Benden bahsediyorsun evli 37 yaşımdayım 😅 doktorum
Nasıl doktorsun lan sen yalançı Doktorlar kibirli oluyorlar. Böyle ortalıkta ben doktorum diye gezmiyorlar. Hatta hemşireler de öyleler. Çünkü mutlaka birileri onlara sağlıkla ilgili bir şey sorarlar diye yapıyorlar bunu. Bence kaza maza gibi olaylarda bile hiç açılın ben doktorum diyen birine denk gelmediğimden sanırım oralarda bile gizliyorlar doktor olduklarını. Yani doktor olmadığın nickten belli. Ha ne olabilirsin baytar olabilirsin belki.
@HadbildirmeyeGeldim inanmak zorunda değilsin zaten
Genelde yakin cevresindekileri goturuyor. Senin goturulme gibi bir dusuncen var galiba.
Özellikle yazın okullar tatilken elit gece kulüpleri
Farklı şehir ya da günlük hayatta çevresiyle bulunmadığı mekanlar
Avcı mı olacan kızzz
Bu bulunulan şehre göre değişir.
Genelde mado orjin tarzı mekanlar. Öyle popüler mekanlarda olmaz nezih sakin ve herkesin kıyamayacağı paraların kıyıldığı mekanlar.
Biz öyle sazan gibi ortalıkta pek dolaşmayız ) fişekhaneye gel arada ben oradayım
Daha nezih yerleri seceeler
Napacaksın prenses 😄
amaç nedir
buradan bulup dağ ya da bağ evi :)
burada bile olabilir
av peşindesin yani😂
Oralarda işe başlayacak ablamız
Ne yapacaksın
Dişco bar
Kulüpler dernrkler
İstanbul'da mısın?
Bostancı Shot