Benim manzaram ahanda bura olsaydı ne iyi olurdu :) Giresun Kümbet Yaylası

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim manzaram ahanda bura olsaydı ne iyi olurdu :) Giresun Kümbet Yaylası

Balkonumdan baktığımda en çok deniz manzarası görmek isterdim özellikle sabahları güneş doğarken denizin ışığı eve vursun akşamları da gün batımını izleyebileyim isterdim böyle bir manzaranın insanın ruhuna gerçekten iyi geldiğini düşünüyorum bir de çok kalabalık ve gürültülü bir yer yerine biraz yeşillik ve ağaçların olduğu sakin bir manzara olsa çok güzel olurdu sabah kahvemi alıp balkona çıktığımda denize ve doğaya bakarak güne başlamak akşam da biraz oturup günün yorgunluğunu atmak bana çok huzurlu gelirdi açıkçası benim için gösterişli bir şehir manzarasından ziyade insana huzur veren sakin bir manzara daha güzel olurdu
Cevap
5Cevap
deniz olsaydı
Benimki sadece benim girebileceğim bir gölet olabilir deniz dersem herkes olur cok insan olmasını istemiyorum 🙂
Çok eskiden tcl kanalında insanlar orman içinde ev alıyorlardı :) ama en çok dikkat ettikleri önünde kendine ait ggölü olsun ve etrafta komşu olmasındı 😂😂 çok extrem bi karar. Kanada taraflarındaydı yanlış hatırlamıyorsam o program. :) kanada sana iyi gelebilüü
Benimde inanırmısın aklıma o gelerek söyledim 😅😅 bende o programı cok izledim ahahaha
Piyuvvvv 😂😂
😄😄👏👏
Deniz tabiki ama balkonumu çok güzel dekore ettiğimi düşünüyorum :)
Püfür püfür esse ohh miis :)
Ya orada bi hata ettim belkide
Tühh yaa 🙂
Elbette balkonum denize çıksın isterim... hatta balkona eve de gerek yok.. deniz yeterli :))
Bina hariç her şey
O zor işte
İki dal ağaç olsa o da iyiydi
Manzara
Deniz
Benim deniz ve dağ
Deniz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?