Tunalı taraflarında düşünüyorum, baktım 1+0 daireler var ne kadar güvenilirdir? Tamamen İstanbul'dan uzaklaşmak istiyorum, çünkü çok sıkıldım İstanbul’dan.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence mümkün ama Tunalının tam göbeğinde tek başına 1 artı 0 tutup asgari ücretle rahat yaşamak biraz zor olur çünkü kira maaşının çok büyük bir kısmını götürür ama Tunalıya yakın Ayrancı Esat Seyranbağları gibi yerlere de bakarsan daha uygun bir ev bulma ihtimalin artar ve böylece hem Tunalının sosyal hayatından faydalanırsın hem de bütün paran kiraya gitmez 1 artı 0 daire konusunda da özellikle çok ucuz görünen ilanlara karşı biraz dikkatli olmanı öneririm çünkü bazıları normal evden ziyade apart veya rezidans şeklinde olabiliyor aidat ve faturalar da sonradan düşündüğünden fazla çıkabiliyor o yüzden evi mutlaka görüp binayı ve çevresini kontrol etmek ve sözleşme yapmadan para göndermemek daha iyi olur Tunalının güzel tarafı ise merkezi olması zaten birçok yere yürüyerek ulaşabiliyorsun market kafe restoran ve günlük ihtiyaçlar açısından da seçenek çok fazla İstanbuldan gerçekten bunaldıysan Ankara sana daha sakin ve daha düzenli bir hayat hissi verebilir özellikle tek başına yaşamayı istiyorsan bence Ankara bu konuda İstanbuldan daha ulaşılabilir bir başlangıç olabilir ama ben olsam kendimi sadece Tunalıya şartlandırmazdım Tunalıya yakın ama kira açısından biraz daha uygun bir yerde küçük bir ev bulup aradaki farkı da kendi hayatım için kullanırdım çünkü asgari ücretle yaşarken önemli olan sadece kirayı karşılamak değil ay sonunda elinde biraz para kalması ve sürekli para yetiştirme stresine girmemen olurdu
Sen Ankara’nın neresi
Ben Ankara 'da yaşamıyorum İstanbul 'da imam baba tarafım Ankara Bu yüzden biliyorum orayı
Tunalı Ankara’nın en tatlı, canlı yerlerinden biri ama dürüst olmam gerekirse asgari ücretle orada tek başına 1+0 daire çevirmek seni bayağı zorlayabilir 😅 Kiralar ve yaşam maliyeti son dönemde çok arttı. Fiyatlar sürekli değiştiği için net rakam veremem ama kiralama sitelerindeki yüksek puanlı ilanlara bakıp piyasayı inceleyebilirsin. Belki Tunalı’ya ulaşımı kolay, biraz daha uygun semtleri değerlendirmek daha mantıklı olur. İstanbul’dan kaçma fikri nereden çıktı peki? 🏙️✈️
Cevap
6Cevap
İstanbul doğumlu ve Ankara'da okudum. İnanın insan sıkıldığı yeri bazen özleyebiliyor. Konuya gelirsekte; ev fiyatları kızılayda çok fazla. 15 kusür gidebilir.
Ben de İstanbul'dayım sen çık Ankara 'ya gidiyorum diye evden gel bir ay kal ben de değişiklik olsun kira verdi de yok
İstanbul'dan sıkılıp Ankara'ya gitmek intihar olur🤣
Neden?
Yahu gözünü seveyim Ankara 'daki İstanbul'a gelmeye çalışıyor Sen de İstanbul gibi bir yere bırakıp Ankara 'ya gitmek istiyorsun
O kadar mı sıkıcı
Yahu Deniz'in olmadığı yer ne kadar keyifli olabilir ki
İstanbul'da ne iş yapıyorsun mesela Öğrenci misin Neden Ankara
Sevdiğim kişi orada
İyi de geçimini nasıl sağlayacaksın
Kasiyerlik yaparak
Ooo sende de Hayaller bitmiyor maşallah
Neden hayal olsun
Canım benim 35 maaş alacaksın 20 kira vereceksin nasıl olacak
Tunali pahali bır yer asgari zomrlayabilir
Tunalı da 1+0 sıfır yoktur ya
Neden Tunalı