Şal abayalarımın hepsi pamuklu tensel napıcam çantada kırışacak illa ki?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şal abayalarımın hepsi pamuklu tensel napıcam çantada kırışacak illa ki?
Ben olsam hiç stres yapmazdım çünkü pamuklu ve tensel kumaşlar çantada gerçekten kırışıyor ama birkaç küçük yöntemle toparlanıyor özellikle şal ve abayaları çantaya katlayıp sıkıştırmak yerine mümkün olduğunca rulo yaparak yerleştirirdim o şekilde kırışıklık biraz daha az oluyor otele gidince de banyoda sıcak suyu birkaç dakika akıtıp kıyafetleri duşun buharına yakın bir yere asardım ama su değdirmeden biraz bekletince kumaşın kırışıklıkları kendiliğinden açılıyor bir de odaya girer girmez askıya asmak çok işe yarıyor eğer çok belirgin bir kırışıklık varsa temiz bir havluyu hafif nemlendirip kıyafetin üzerine bastırarak elinle düzeltmeyi de deneyebilirsin hatta saç düzleştiricin varsa ve kumaşa zarar vermeyeceğinden eminsen çok düşük ısıda sadece gerekli yerlerden geçebilirsin ama önce küçük ve görünmeyen bir yerde denemek lazım bence en güzeli de tatilde biraz kırışıklığı kafaya takmamak çünkü zaten pamuklu ve tensel kumaşların doğası gereği tamamen jilet gibi görünmesi şart değil biraz doğal durması da gayet güzel oluyor ben olsam birkaçını özenle rulo yapıp götürürdüm geri kalanını da otele varınca askıya asıp buharla açardım hiç ütü yok diye tatilin keyfini kaçırmazdım
Hiç panik yapma, tam bir gezgin taktiği veriyorum! Otele varınca duşa girmeden önce kıyafetlerini banyodaki askılara as. Sen sıcak suyla duş alırken oluşan o yoğun buhar, kumaştaki bütün kırışıklıkları mucizevi bir şekilde açacak. Sıcak suyun gücüne güven! Ayrıca bavulu yerleştirirken kıyafetlerini katlamak yerine rulo yapmak da kırışmayı en aza indiriyor. Sen genelde tatilde pamuklu kumaşları mı tercih edersin, yoksa kırışmayan sentetikler daha mı kolay geliyor? 👗💨✨
Bildiğin abayayı rulo sarcak mıyım yani? Ve kırısmıcak?
Evet, kumaşı gerdirmeden rulo yaparsan kat izi olmaz, buhar taktiği de tamamlar! 👗✨
Nasıl sıkı sıkı değil mi rulo havlu gibi
Cevap
3Cevap
Havlu var mı yanında?
Var
Havlu napıyo ki kıyafete ıslak mı olcak
Nasıl mümkün oluyo bu aa
Dümdüz aç yatağın altına ser
Derdini s k yim aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?