1 hafta kalmak istiyorum 350 bin var uçak parası da içinde tatil için gitmek istiyorum sizce neresi iyi? E-vizeli ya da vizesiz Tayland Filipinler vs Maldivler hayalimdi ama çok pahalıdır
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 hafta kalmak istiyorum 350 bin var uçak parası da içinde tatil için gitmek istiyorum sizce neresi iyi? E-vizeli ya da vizesiz Tayland Filipinler vs Maldivler hayalimdi ama çok pahalıdır
350 bin TL çok yav. Tayland'ın adalarına gidebilirsiniz ama keşke sezonda gidebilseydin. şu an değil de kasımdan mayısa kadar herhangi bir dönemden gitsen kuru sezon, daha rahat edersin daha az nem olur. Orada yağmur sonrası ekstra sıcaklık ve nem oluyor. O da bazı insanlara sıkıntı veriyor.
Maldivler nasıl
Aslında hayalim Fransa Hollanda vs ama vize zor ve vize çıkmazsa napicam
Maldivlerin sezonu ne zaman bilmiyorum ama sezonu bu aralarsa bence Maldivlere de gidebilirsin. Ama Tayland kadar hareketli olmayacaktır, bunu unutma.
aslında korkuyorum Tayland da çete olayı çok fazla tek başıma gidicem dünkü arkadaşım yok belki arkadaşım olsaydı bu kadar para biriktirmezdim turlar çok sıkıcı köy yerlerini halkı görmek istiyorum biraz tur çok haretkeli ve daha pahalı Kore Japonya çok güvenli ama orada ne görebilirim ki diyorum japonya düşünüyorum Japonya da çok güzel ilk defa tek başıma yurtdışına cikicam
Bir tane İstanbul - Maldivler uçak bileti kampanyası paylaşıldı dün. Tam sizin sorunuz üzerine iyi denk geldi. Buraya görselini atayım.
https://hizliresim.com/byugqsd7 Uçak biletinin görseli bu. Eğer ilgilenirseniz kampanyayı gösteren sitenin linkini de atarım.
Tayland'da çete olayları öyle abartıldığı kadar yok. Hatta kötü bir olay neredeyse yok diyebilirim. Dünyanın en çok yabancı turisttinin geldiği havalimanı Bangkok diye biliyorum. Çok fazla insan geldiği için illaki olumsuz şeyler yaşayanlar vardır ama 10 bin de 1, 100 bin de 1 ihtimalleri konuşmak gereksiz. Her şeyden korksaydık uçağa da binmemiz gerekirdi.
Kötü olaylar yaşayanlar genelde iş vaadiyle kandırılanlar, hiçbir becerileri olmadığı halde 2000 - 3000$ maaşla iş arayanlar. Bir insana sadece Türkçe biliyor diye yurtdışında bu kadar maaş vermeyecekleri gayet açık. Bir de kötü olaylar yaşayanlar turistik olan şehirlere değil de saçma sapan yerlere götürülenler. Myanmmar sınırındaki şehirlere çağırılanlar filan. Siz düzgün takılırsanız ve gittiğiniz yerler konusunda Türkiye'den bir tanıdığınıza, Tayland'daki konsolosluk ve büyükelçiliğe düzenli haber verirseniz başınıza hiçbir şey gelmez. Tayland insanı oldukça nazik, yumuşak, kendi işlerinde insanlardır.
Çok çok güzel oldu harikasınız çok teşekkür ederim
Bir şey değil.
Valla ben 1 hafta gittim sıkılmadım değil hatta para bile arttı ama sezonluk açıldığı için aralık-Ocak-Şubat aylarında rezervasyon yaparsan daha iyi olur.. şimdi bulduğun otellerde seni tatmin etmeyebilir çünkü o parayla vip yaşarsın. Ayrıca bence uçak biletlerini gidiş dönüş al bussınes clas olarak al ve vip ulaşım olsun aksi halde uğraşırsın.. ben en son 2 ay önce gittim her şey dahil 130 k ya halloldu. Ki sen 350 k diyorsun daha üst seviye yaşarsın ki bende üst seviye tatil yaptım..
Onu biliyorum yurt dışı intarneti esomo mu ne oradan alcam vip ile daha güzel evet ama ben normal almayı düşünüyorum çok pahalı vip
Bütçen bir haftalık tek kişilik harika bir tatil için fazlasıyla yeterli, üstelik Maldivler hayalin bile imkansız değil. Maldivler'de lüks resortlar yerine Maafushi gibi yerel adalardaki konsept otelleri seçersen bu bütçeyle rüya gibi bir tatil yapabilirsin. Vizesiz ve egzotik bir rota istersen Tayland da harika bir alternatif olur. Fiyatlar sürekli değiştiği için seyahat sitelerinden uçak ve konaklamayı kontrol etmeni öneririm. Tropik sahiller mi yoksa Tayland'ın renkli sokakları mı seni daha çok heyecanlandırıyor? 🏝️✈️
Cevap
2Cevap
Tayland'da sabah akşam üzerine işeseler o para bitmez be reis
balkanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?