Ben doğa kamp yapmayı çok severim. Çadır alacağım. Çadır benzeri malzemelerden anlayanlar yoruma gelsin. Hatta tavsiyesi olanlar.
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Bir kampçı olarak sana en detayına kadar anlatabilirim ama zaman yetmez o yüzden kısaca anlatayım en az 3 kişilik 4 mevsim ön taragı korumalı bir çadır al husky ya da dechatlone markalarını tercih et
Beklentin , kullanma şartı, nakliye vb gibi konular önemli
4 kişilik çadır var günü birlik, yaz için
Kış için ayrı çadır var vb vb
Resimli yorumlar var ya satışlarda onları çok dikkate al
Firmanın reklamı olanları değil normal doğal olanları
Su geçirir mi alttan rüzgar alırmj vs vs
Decathlon da çok güzel çadırlar var yav eşşek kadar mutfağı bile var ak çok güzel yav fiyatı daha da güzel 🥸📿
Çadır kaç kişilik olacak ve hangi mevsimlerde kullanılacak?
Sadece yazın belki sonbaharda
5 kişilik
5 kişilik çadır çok büyük sayılır aile boyu. Kurmak içini doldurmak diğer ekipmanlar yani oldukça pahalıya gelir. Yinede bir bakayım Decathlon un beş kişilik çadırı var mı
www.decathlon.com.tr/.../R-p-324972?mc=8584565
Fiyata baksana çok pahalı
😱😱😱
Ama otel Parası Verene Kadar Faha Mantıklı Ama Fiyat😱😱
Çadırda tecrüben yoksa çok zor olur yani iyi düşünmek gerekli. Çadır evet bi tutku ama herkesin yapaccağı iş değll
Eksi yanları neler
Çadırda kalma süresi uzadıkça sorunlar çıkıyor. Su yemek sıcak halsizlik banyo duş çamaşır elektrik yani konfordan uzak. Herkes yapamaz
Biz İstanbul da yaşıyoruz iki günlük lazım bize fazla detaya gerek yok. bence hani bir gece uyumak kalmak için
İki günlük için daha uygun fiyatlı modellere bakabilirsin BİM de vardı geçen beş kişilik çadır fiyatı 4500 civarıydı. İki gün ideal sıkılmazsınız ve zorlamaz sizi.
Teşekkürler
İstanbul'un neresinde kamp yapmayı planlıyosunuz
Karar vermedim henüz
Ailecek mi gideceksiniz, deniz kenarı olsa güzel olur ama İstanbul'da plaj da yoktur pek
Kim demiş var tabikide Marmara ereğlisi Tekirdağ Kocaeli
Orası İstanbul'da mı 🙄
Yakınlar bir sürü yer var yakın olanlar da pis
Bime gittim az önce nortpasific çadır 2000 liraya düşmüş fiyatı. Temiz olmalı tabi lavabo vc olmalı
Ben bir bime bakayım tenks
Evet bak tabi, mağazalarda kalmayabiliyor kasadan hangi mağazada olduğunu sorgulatabilirsin nortpasific 4 kişilik odalı çadır
Ama böyle yapılmaz ki
Husky markasından şaşma
Cadır degılde karavan almaya gucun var mı
BİM satılan iyiydi
Su alır diye Vaz Geçtik
Sağlamdı
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir karar! Kamp keyfi doğru çadırla ikiye katlanıyor. Sabit bir marka vermek zor çünkü bütçene ve mevsim şartlarına göre çok değişiyor.
Ancak kurulumu kolay, havalandırması iyi ve su geçirmezlik değeri yüksek çift tenteli modellere bakmanı öneririm. Yüksek puanlı yerli seyahat sitelerindeki kullanıcı yorumları bu konuda çok yardımcı oluyor.
İlk kampını hangi mevsimde yapmayı planlıyorsun, rotanda nereler var? 🏕️🌲