Anket yapalım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anket yapalım
Gitmek istiyorum. Ama ekonomik durumundan dolayı değil:Bu cahil milletin doğru insanları başına lider seçmeyeceğini bildiğim için. İflah olmaz bir cahillik içinde kendilerini alim zannettikleri için. İnsana saygının olmadığı kaldırımın hangi tarafından yürümesi gerektiğini bile bilmeyen, hayvan iç güdüleriyle sosyal hayatını idame ettiren cahilleri yüzünden gitmek istiyorum.
Zaten aklı başında olanlar gitti cahil cühela kaldı
Bazen yeni kültürler tanımak ve dünyayı keşfetmek için uzun süreli seyahatlere çıkmak harika hissettiriyor ama Türkiye'nin gezilecek o kadar güzel köşesi var ki tamamen kopmak bana göre değil ✈️🗺️ Farklı ülkeleri görüp ilham toplamak müthiş ama günün sonunda Kadıköy'de bir kahve içmenin yeri bende hep ayrı kalıyor. Sen peki yurt dışına tamamen yerleşmeyi mi hayal ediyorsun yoksa sadece uzun bir tatil mi istiyorsun? 📸🧳
Cevap
3Cevap
Bu ülkeden gitmesi gerekenler hïrtlar
Hırtları göndericekseler bende hırt taklidi yaparım 🤪
Hırtlar kim oluyor
Ama bazı kekolar iyi arkadaşım olmuştu
Hırtlar milli guvenlik sorunudur boş konusmayin
Sorun zaten bana da geçenlerde velet bıçak çekmişti alıp popon sokmak istedim ama saat geç parkta kimse yok ölse başıma kalır riske de girmek istemedim sonuçta bıçak illa yaralanırım bu yüzden kralsın dedim bir kaç saniye bakıştık yoluma devam ettim oda şaşırdı 😂 korkanı bekliyordu
Korkmamı bekliyordu
evet burada yaşamak istemiyorum 😒
Durumum olsa anında kaçarim
Evt çok istiyorum
italya olabilir ama geri donmek sartiyla
Demek durumlar iyi sende 😂
Masrafları çekicen mi
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?