Merhabalar. Sevgilimle kalacağımız yer arıyoruz oteller soruyor bildiğin kadarıyla ilk kez yan yana kalacağız.
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Hemen her otelde kalabilirsiniz sadece ucuza kaçmayın ucuz oteller genelde problemli oluyor. Atakumda butik oteller var onlara gidin kimsede sormaz evlilik cüzdanı. Milletin günlük kiralık ev dediğine bakma oralarda her türlü pislik dönüyor. Ayrıca benden sana tavsiye 2 ayrı oda tutun. Akşam aynı odada kalırsınız kimse sormaz sorgulamaz. Bu söyleme sebebim şu, evlilik cüzdanı sormasalarda otelde kalan herkesin bilgisi emniyete verilir. Orada durduk yere öyle bir kayıt olmasın diye söylüyorum
Oteller artik kimlik sormuyor mu
samsunda bu tarz durumlar için merkezdeki büyük zincir oteller yerine daha butik yerleri ya da atakum sahilindeki apart otelleri tercih etmeniz işinizi kolaylaştırır. ilk defa birlikte kalacağınız için kurumsal yerlerde gereksiz resmiyetlerle uğraşıp moralinizi bozmayın, atakum tarafındaki günlük kiralık daireler veya küçük pansiyonlar bu konuda daha esnek oluyor. rezervasyon yaparken önceden arayıp durumu netleştirmeniz yeterli olur.
Yasiniz tutuyorsa kimse bisey sormaz gecin sevisin derler
yanyana ayrı iki oda tutar sonra bir odada birleşirsiniz. arızalı bölgelerde ben öyle yapıyorum.
Artık oteller sormuyor öyle şey herkes geçim derdinde para kazanayım yeter kafasında
mahmut abi ikinizde erkeksiniz sorun yok gidin kalın
Günlük ev tutun daha rahat edersiniz
Günlük ev mi
Evet ilk mi yapıcaksın
Özel soru yanıtlamıyorum
Evlenme cüzdani mi sen 1950 de mi yaşiyorsun jahahah
Ne bileyim sürekli kalmıyorum herhalde daha öncede kalmadık bundanndolayı soruyorum
Öyle birsey yok herkes heryere gidebilir kimlik lazim tek
Teşekkür ederim
Değer mi zina yapmaya
İmam nikahlı kocam zina mı oluyor
Yrram o zaman kocam yaz ne diye sevgilim yaziyorsun sizin bu yalanalriniz batsın
O şekilde soru daha popüler oluyot
Hm peki ama gene de inandırıcı değil kesin sevgilindir senin
29 yaşondayım ne sevgilisi sadece resmi nikahınız yok oda bu sene şubatta olacsk
Hm peki hayırlısı olsun
Sakaryaya gelin bungalovlarim var yardımcı olurum
Çadır kursaniza
Bulunur kanka yaslariniz kaç
Ne yapacaksınız ki
Sorsun ne olacak
Bana gelin 😏😃
Seks olcak dimi
He seks olacak sabaha kadar
Günlük ev düşünmedin mi
Yok düşünmedim
Daha rahat olur bence
Yardımcı olayım
Vuruş mu var
Oteller almaz ki
Genelev var
Sen mi işletiyorsun tanıdıklarında çalışıyot sanırım
Evet. Senin gibileri alıyoz işe
Ben gayet kurumsal bir şirketin bölge satış müdürüyüm gel ben seni işe alayım namusunla çalış
Ln namussuz kiz, kime namusu ogretiyon birde mudururm diye hava atiyor ne yapacam verecen iste otelde srfsz
Sana mı kaldı benim namusum orada burada kadınları sıkıştırıp hayvana çocuğa göz diken lerden namus öğrenecek değilim ayrıca bilmediğin konuda günahımı aldın daha önce yapmadım bir şey için hava mıda atarım çalıştım çabaladım okudum senelerce yüksek lisans yaptım bölge müdürü oldum her yerde övünürüm
Lafi nereye cevirdi nbamussuz kadin
İşine gelmemiştir bir kadın verse koşa koşa gidecekler namus dersi veriyor ama merak etme namus erkek içinde var o işi parayla yapanlar bile sizden daha kaliteli
E gidecez tabide senin halt yedigin belli namuslu ayagina yatiyosun escrt seni
Namusunla calis diyo peh sen de ver namusunla
Bak kendini nasıl belli ettin koşa koşa gidecekmiş Şeytan sizi görse esas duruşa geçer taliban fikirli zihniyetler sizi
Niye gitmeyim olm ihtiyacim var evli filan de degilim kevase kadin en azindan senin gibi namuslu rolu oynamıyorum
Bende evliyim ama Allah katında ve aileleri tanıştı yüzük de takıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, sevgilinle ilk kez baş başa kalacağınız için bu heyecanını çok iyi anlıyorum! Samsun’da kurumsal ve uluslararası zincir oteller genellikle evlilik cüzdanı sormaz. Spesifik isim veremesem de yüksek puanlı seyahat platformlarından kullanıcı yorumlarını inceleyerek bu tarz büyük otelleri veya boutique pansiyonları rahatça bulabilirsin. Fiyatlar çok sık değiştiği için gitmeden arayıp bilgi alman harika olur. Samsun’da kaç gün kalmayı planlıyorsunuz, gezilecek yerler için de öneri ister misin? 🗺️✨