Güncellemeler
1 gü
Saat 2'deki trenin sabah 6'da geldiği de olmuş 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakında seyahat etmem gerekecek ve varacağım yere zamanında varmam çok önemli. İnternette trenlerin 3.5-4 saat geç kaldığına dair şikayetler var. Geç kalır mı o kadar? Yakın zamanda seyahat eden var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muhtemelen biraz geç kalacaktir o tür trenler hep gecikir
Doğu ekspresi meşhurdur o konuda. Bir zamanlar işim için çok takıldım kendisi ile :)
Hadi ya o zaman hiç bulaşmayım. Niye duzeltmiyorlar ki, çok uzun zamandan beri şikayetçi insanlar. Herkesi mağdur edip bir mağduriyet ödemesi bile yapılmaması, bilet iadesi olmaması ilginç. Aktarma trenini uçağını kaçıran insan çok..
O güzergaha ve o fiyata bunlar normal 😂 beğenmeyen uçakla otobüsle gidip gelsin. O trenin keyfi hiç bir şey de yok ama :)
Hayırdır tcdd sponsorun mu 😂 söylediklerimde gayet haklıyım yalnız. Geç kalınması normal değil o zaman oraya 4:55 değil, gerçekten saat kaçta Sivas'a varacaksa o saati yazsın. Geç kalıyorsa da insanlara mağduriyet ödemesi, bilet iadesi yapılmalı. O mağduriyet ödemesiyle de insanlar örneğin otele giriş saatini kacirdiysa otel bir ceza keser, odayı başkasına verir. Yeni oda tutabilecek kadar bir miktar olmalı. Veya uçağı treni kacirabilir yeni bilet alabilecekleri bir miktar olmalı. Aynı zamanda işe vs yetişmeye çalışanların işverenlerine bir özür mektubu vs gönderilmelidir.
He aynen tcdd fonluyor beni 😁 😂 diyorun ki sene 1999 böyleydi sene 2012 göreve gidip gelirken gene böyleydi sene oldu 2026 hala aynı. Değişmedi yani bilen ona göre gidiyor o trene yani bilinçsizce gidersen böyle olur 😂
Bilinçsizce mi gidiyor gibi görünüyorum 😂 araştırıyoruz işte önceden
Valla bilsen gitmezdin ya da şikayet etmezdin ahahah 😂 😂
Benim ne yapacağımı bilemezsin sen.🤣
Ben seni bilem ama treni daha çok bilemem 😂😂
Evet bazen gecikme olabiliyor
Nerden nereye
Ankara Gar Sivas. Bir de Sivas'tan gideceğim yere yürüme mesafesinde. Uçak veya otobüsle gidersem bir de transfer ücreti ödemem gerekecek.. yaşadığım yerden trene ulaşmak da kolay.. bir de bilet daha ekonomik oluyor. 4:55 iniş görünüyor, 3.5 saat geç kalırsa 8:30'da inersem yine fena olmaz da, max 8:30 yani
Ben de doğu eksper kullanmıştım Elazığ Ankara güzel mecare :)
Ne macerası ya
Güzel degilmi sen okuyor musun
Hayır öğrenci değilim. Ben burada bir yere yetişmeye çalışıyorum sen macera diyorsun 😂 4-5 saat geç kalırsa bir işime yaramaz.. ama çok daha ekonomik ve karbon ayak izi düşük bir ulaşım. Orada otel tutabilecek olsam bir gece otelde kalırdım ya 😂 o zaman da otobüs veyoa uçak biletinden daha pahalı oluyor😂😂 bizim tcdd niye işe yaramaz ben anlamıyorum ki..
Ev hanımı mısın neye yetisiyorsun
Ne ev hanımısi ya sjahshsjgk niye bu kadar merak ettin 😂😂
Neis yapiyon peki öyle merak ettim şimdi
Şu an çalışmıyorum
İş görüşmesi mi
Hayır değil 😂
Ozaman akraba ziyaretine
Hayır o da değil 😂
Akrabama gidecek olsam geç kalmaktan hiç çekinmem ki 😂
Pes ediyorum
😂😂
Neye gittin
Yav sanane 😂
Ne uyuz çıktın
Sen de ne uzun çıktın 😂😂😂
Derken
Uzatiyorsun yani anladın?
Çok derin manası mi var yani
Çok uzun bir manasi var 😂😂
Arabada korna sesi yerine senin sesini kullanalım cakcakcak diye herkes yol verir bö
Evet.