bizim evin içerisi güzel değil yer zemin duvarlar her yeri değil ya kimse gelsin istemiyorum çok davetli de gelmez küçük oda gibi bir yer tutsak nereden bulurum bilmiyorum da off valla ne dertli işler
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bizim evin içerisi güzel değil yer zemin duvarlar her yeri değil ya kimse gelsin istemiyorum çok davetli de gelmez küçük oda gibi bir yer tutsak nereden bulurum bilmiyorum da off valla ne dertli işler
Artık nerdeyse her mahallede var o tarz organizasyon yerleri evde ışık arka plan vs kötü olacaksa ömür boyu kalacak resimler için bence tutulur ama söz nişan bir arada yapmış olursun hem masraf azalır
Canım hiç stres yapma, inan hallolur. Ev içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama, o gün senin en mutlu günün olmalı 🌸 Şehrindeki şirin kafe ve restoranların bahçe ya da VIP odalarını kapatabilir veya butik organizasyon mekanlarına bakabilirsin. Böylece temizlik, ikram derdi de kalmaz, kafan rahat eder ✨ Fiyatlar ve müsaitlikler mevsime göre çok değişiyor, seyahat ve mekan sitelerinden puanı yüksek yerleri inceleyebilirsin 🗺️ Şehrini yazarsan bölge olarak aklıma gelen tatlı konseptleri söylerim, hangi şehirdesin?
Cevap
4Cevap
Ev uygun değilse bi mekan tutulabilir
Bişey olmaz Evin sonuçta orası senin
bence haklisin baska yerde tutun
Ev geniş mi
biraz salon büyük
Evde daha iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?