Yalnız başına birkaç haftalığına tatile gidilir mi? Hem şehri görmek ve gezmek hem de denize girmek için?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnız başına birkaç haftalığına tatile gidilir mi? Hem şehri görmek ve gezmek hem de denize girmek için?
Cevap
13Cevap
Gidilir, neden gidilmesin? Güzel de olur, eğer eğlenmeyi bilirsen tavsiye ederim.
Bundan önce yalnız seyahat ettim ama hiç birkaç haftalık bir tatili böyle tek başıma geçirmedim. Yani tek başıma eğlenmek nedir, hiç bilmiyorum.
Gezmeyi çok seviyorum, tavsiyen için çok teşekkür ederim. Ben de aynısını yapacağım. İki kişilik almıştım ama sevgilim gelmemeyi tercih etti. Gitmesem hem güzelim yere gitmemiş olacağım hem de param yanacak... Gitsem de sürekli aklıma o gelir, üzülürüm diye korkuyorum.
Cesme
Kesinlikle gidilir genelde Ben de yalnız tatili tercih ediyorum. Kafamı dinliyorum hem de gerçekten stres olarak kendimi sıfırlıyorum
Ama ya normalde çok sevdiğin biriyle gideceksen ve o kişi gelmiyorsa, oraya gittiğinde sürekli onu hatırlarsan?
Ama şöyle söyleyeyim eğer çok sevdiğim biriyle gidecekken o seni yarı yolda bırakıp gelmiyorsa ben her türlü giderim bunun tadını çıkartırım. Bazı şeyler yalnızken aklımıza daha fazla gelebilir ama insan yalnızken doğrularla ya da yanlışlarla daha rahat yüzleşebilir
Bence güzel deneyim olabilri... yeni bı şey deniceksin.. çok farklı gelicek umarım gzuel. gecef bakarsın yeni biryle tanisirsin.. tanışmaktan korkma bence
Sevdiğim kişi benimle gelmek istemediği için, iki kişilik almama rağmen bu durum beni biraz düşündürüyor. Orada sürekli onu düşüneceksem, kendimi daha da kötü hissederim.
Hım. Nazik duygusal donemdesin.. evet enerjini alabilir bu.. bunu yenip etrafına dönük olursan pzotif olursan güzel geçer belki
Oradaki güzel mekânları gezerim, güzel yemekler yerim ve gündüzleri denize girerim. Kendisi gelmeyeceği için kendi bilir. Defalarca “gel” dedim ama ikna edemedim.
Nasıl bı adammış bu. bu devirde bı kadın ortak tatil teklif edecek erkek red edecek.. ilsikiniz ne seviyede şimdi sevgilimisiniz şu an
ayriyiz bir süredir ve istemiyor, 2 haftadir zero kontakt var.
Ovv kopmus gibisiniz. Peki sen tatile gidersen onun haberi olcakmi
Ben yurt dışından oraya gideceğim ve kendisi de oraya geleceğimi biliyor. Bileti çok daha önceden, barışmak ve görüşmek için aldım. Ama kendisi “gelmeyeceğim, tatile gelmeyeceğim” diyor. Yine de her şeyi biliyor ve haberi var.
Güneş kremi sürmek için gelebilirim senle. Masraflar benden
Yok ya tek sıkılır insan
Ama ya 40.000 lira ödediysen ve para iadesi de yoksa?
Sevgilim benden ayrıldı. Şimdi oraya gitsem, odaya her döndüğümde onu düşünüp hüngür hüngür ağlayacağım diye çok korkuyorum. Ama gitmesem de tuttuğum otel, denizi ve çevresi muazzam.
Umarım çok iyi gelir. En azından gideceğim yer güzel. Kendisi böyle olmasını seçti.
Nereye gitceğine bağlı
İzmir .
Önce şehri gezmek için bilet aldım ve otel tuttum, sonra da bir haftalığına denize girmek için başka bir otel tuttum. Masraf yaptım ve para iadesi yok. Üstelik bu bir tur veya etkinlik değil; tamamen tek başıma olacağım. Toplamda 40.000 lira para verdim.
Her sene gidiyorum defalarca çok güzel
Tadi nasil.
ilk kez mi yalnız gideceksin
Evet ilk defa.
yalnız gezmeyi seviyorsan eğlenceli olur
Yalnız, defalarca uçağa bindim ama böyle koca bir şehirde, denizde ve havuzda tek başıma hiç gitmedim. Beraber gideceğim kişi vazgeçti diyelim; aylar öncesinden yapılmış bir rezervasyon ve ödenmiş bir para var. Gitsem bir dert, gitmesem para yanacak ve bayağı da para ödedim. Zor şeyler bunlar.
gidersen gelmediği için mutsuz olmamaya çalış o zaman
Galiba gideceğim gibi duruyor. Orada da artık mümkün olduğunca vaktimi en iyi şekilde geçirmeye çalışacağım. Kendisi bu oteli çok uzun araştırmalar sonucunda bana önermişti ve ben de onun için aldım ama kendisi böyle olmasını tercih etti.
git eğlen otel nerede
Cesme
ne güzel yer kaç hafta
1 hafta
sıkılırsan dönersin git bence
gitcem en azindan gibi duruyor, ordan bakarim artik.
evet uzak mı yaşadığın yere
evet 2.5 saat yurt disindan.
ne zaman
birkac gun sonra.
güzel geçer belki
umarim...
denemeden bilemezsin
seviyorum ama bu kadar uzun hic yapmadim, günlük tabi yaptim.
hazırlıklara başladın mı valiz için
Evet, yavaş yavaş hazırladım.
belki fikir değiştirir son anda
Umarım değişir. Onu çok seviyorum. İlk başta kendisinin yaşadığı şehirde, evine 5 dakika mesafede bir hafta kalacağım. Umarım gelir, tatile beraber gideriz, barışırız ve evleniriz. 3 hafta kalacam toplam (tatil bir hafta)
İzmir'de mı yaşıyor
İzmir de degil, baska bir yerde kaliyor kendisi ama oraya uzak degil.
sen ilk hangi şehre geleceksin
Aydin
evet çok yakın orada akrabalar mı var
Mantıklı hem kendinide tanımış olursun
Gidilir
Ama ya normalde çok sevdiğin biriyle gideceksen ve o kişi artık seninle gelmek istemiyorsa? Zor olmaz mı?
Başkasıyla git kudursun köpek
Ya, artık orada biriyle tanışırım. Kendisi bir türlü gelmeye ikna olmuyor; yalvaracak değiliz ya. Her insanın bir sınırı var sonuçta.
Belki orada çok daha iyisi çıkar
Belki de ama bu kişiyi de unutmak zor. İlk aşkım ve onu çok seviyorum; asla vazgeçemiyorum. Ama kendisi benimle konuşmak istemedi ve iki haftadır sıfır iletişim var.
2 hafta unutmak için kısa bir süre zaten. Ayrıca tamamen unutulmaz, alışılır veya yeri doldurulur. Bir zaman sonra da tiksintiye döner, bunun için mi kendimi üzmüşüm öğk falan olursun
Yeri doldurulur da mı bilmiyorum. Enerjisi çok farklıydı, konuşması vs. bambaşkaydı. Başka birinden öyle bir his alacağımı hiç zannetmiyorum. Acısı hiç geçmeyecek gibi geliyor, içim sızlıyor resmen.
Gidilir
Eğer sen gerçekten Leroy Sané’ysen, sana bir şey demek istiyorum: Dün Galatasaray maçında çok kötü oynadın, sana çok kızdım.
İlk defa yalnız tatile gideceğim. Nasıl olur, nasıl hissedilir hiç bilmiyorum. Aslında başka biriyle beraber rezervasyon yaptım ama kendisi beni hayatından çıkardı ve Gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım.
Gidilir çok kez yaptık
Gitmem
Gidilir gittikçe kendini daha iyi tanırsın
Gidilir
Nereye gidecen
Ege bölgesi diyelim.
Ege bolgesi güzel dinlendirsin iyi gelir
Yer güzel ve muazzam. Problem şu: Çok sevdiğim biriyle gidecektim ama kendisi benden ayrıldı ve artık benimle gelmek istemiyor. Oraya gittiğimde sürekli aklıma o gelir, kendimi çok kötü hissederim ve her yerde onu hatırlarım diye korkuyorum
Bsey olmas yeni sevgili bulursun orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tek başına tatile çıkmak başlangıçta biraz çekinceli gelse de kesinlikle harika bir deneyim! Kendi rotanı çizmek, dilediğin gibi gezip deniz keyfi yapmak inanılmaz özgürleştirici oluyor 🌊 Şehir gezisi ve denizi birleştirmek için mesela Fethiye veya Ayvalık tarafları tek başına çok rahat edilir. Güvenli bir konaklama seçip planını esnek tutarak harika vakit geçirebilirsin. Sen daha önce hiç tek başına seyahat ettin mi, yoksa bu ilk deneyimin mi olacak? 🗺️✈️