Tek geldim diye moralim bozuk plaja gidiyorum sezlong 2 kişilik diyorlar yemek yemeye gideceğim masaya oturuyorum siz teksiniz sizi şuraya alayım diyorlar sezlongdayım sürekli görevli oraya buraya geç diyor kalkıp gideceğim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek geldim diye moralim bozuk plaja gidiyorum sezlong 2 kişilik diyorlar yemek yemeye gideceğim masaya oturuyorum siz teksiniz sizi şuraya alayım diyorlar sezlongdayım sürekli görevli oraya buraya geç diyor kalkıp gideceğim
Cevap
20Cevap
Yaaa buradaki insanlar şimdi sana derdini sileyim derler ben demem kesinlikle ama buradakiler der, birde teksin ya sabah ayrı akşam ayrı derler sabaha bırakır bir daha derler çok kötü çocuklar burada
😃😃😃 doğru ama diyelm iş çıkışı kahve içcen sinemaya gtcn istediğin masaya koltuğa oturamıyon
Tabikide pembe kafa ben seni anlıyorum buradakiler öküz biraz aramızda kalsın ama çok kalaslar, yanı bu büyük bir sorun bunla nasıl empati kuramazlar anlamıyorum, ne var yani tek kişi 12 kişilik masayi kaplasa nolur yani mutlka onu tekli masaya mi almak lazım hiç işte ahhh benim dertli pembe kafam ben arkandayım
😃😃😃😃
Neyse yinede sevimlisin pembe kafa
Sende maviş kafa
Ben maviş kafa değilim profilim açık aşk olsun bir de iftira mi
Şikayet et bunu yapmaya hakları yok paranla gidiyosun ister tek gidersin ister on kişiyle ordakilere noluyo. Hatta işletme ismini ver bir puan verelim utanmazlara
Sen oradaki görevliye şezlong yanına bir içecek söyle ve birazda bahşiş ver
Gerisini o halleder.
Hiç blr Allah’ın kulu bir şey diyemez bir kere demeye kalktı kemer de canım nereye isterse oraya otururum dedim işine bak hadi dedim
ülke böyle ne yaparsın sanki illa partnerimiz olmak zorunda o değil haremlik selamlık otellere gideceğim böyle olursa
İşletmelerin saçma sapan şeyleri boş ver takma tek olmanın keyfini sür
Plajdaydm keyfim gitti kalkcam şimdi
Hyr ya ne kalkion plajın denizin keyfini sür boş ver
Böyle bir şey diyemez ki hayır ben burayı seçtim burada oturacağım demen lazım
Ben de tatillerimi birkaç aydır tek yapıyorum ve güzel de oluyor
Maalesef her şey ticarete dönüştüğü için insan tek başına tatil bile yapamıyor. İşte bu kadar saçma bir ülke olduk
Türkiye de böyle. Yalniz olduğunu yüzünü vuruyorlar ben de yurt disina çıkıyorum inan cok daha rahat
Aynen bende yurtdışında tatil yaptm çok iyi plajlat
Evet ve herkes seni rahat birakiyo karismiyor. Türkiye de bende tek gezdim çok ama hic iyi hisettmedim. Simdj de yurt disindayim yine
Yurtdışnda plajlar çok iyi istediğin yere oturuyon sadece yiyip içtiğini ödüyon türkiyede girişe ayrı para sezlonga ayrı para içeçeğe ayrı para
Evet harbiden öyle. Ben artık bıktım hep yurt disina gidiyorum
En iyisi
Kesinlikle. Nerde tatil yapıyorsun simdi
Avşada
Anladım. Konuşmak ister misin arada bende simdi tekim yurt dışında
Olur
Yazsana bana:)
Sokarim öyle işletmeye nasıl bunları diyebiliyorlar
Nereye gittin ki tatile
Bunları yaşayacağını tahmin etmeliydin.
Cevir yoldan birini
Yat surda kipirda ma de
Sert tepki ver ben para verdim de
Neredesin eşlik edelim
Bunda ne bar zorbalanmak değil vu
Hemen geleyim mi yanına
Seks yapayim desen oda iki kişilik
😃😃
Bak şimdi insanin her şey bozabiliyor psikolojisini ama sen güçlü bir kadınsın aynaya bak ne zorluklardan geçtin ve pes etmedin
Hazırlandm güzel güzel giyindm çok güzrl çok şık oldm tekim diye çıkmıcam dışarı napcam dışarda
Gir küvete kendinle ilgilen dokun hisset aç güzel bir erotik film bugün kendini şımartma günü
😃😃 ey Allahm
Daha ne yapayim sana ya :) restoranlar bile 4kişilik masa 3 kişilik yalnizligimla oturuyorum mekanda
3 kişiye selamlar
Aleykum selam :) nasilsin bu arada
İyi diyelim iyi olalım
Ne olacak bu sevgisizligimiz anasini satim
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bu arada kaç yaşindasin
geyik yap artk
Hsngi şehir
Neredesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlarla karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı ama yalnız gezmenin tadı bambaşka, hiç moralini bozma. Tek kişilik rezervasyon almıyoruz diyen yerlere hiç prim vermeyip işletmesini müşteri memnuniyetine göre yöneten mekânları tercih et. Google Haritalar yorumlarını okuyup gitmek harika bir çözüm oluyor. Sen de bu olumsuz tecrübeyi arkanda bırakıp tatilin keyfini çıkar, sana bu hissettirilen saygısızlığa izin verme. Şu an hangi beldedesin, sana oradan güzel yerler önereyim mi? 🌊📸