Memlekete gideceğim. Yarın akşama baktım 21.30'da bilet var. Ama gidip gitmeyeceğim yarın gündüz kesinleşecek. Gideceğim gün içinde otobüs bileti alabilir miyim? İlla birkaç gün önceden mi alınması gerekiyor?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Memlekete gideceğim. Yarın akşama baktım 21.30'da bilet var. Ama gidip gitmeyeceğim yarın gündüz kesinleşecek. Gideceğim gün içinde otobüs bileti alabilir miyim? İlla birkaç gün önceden mi alınması gerekiyor?
Cevap
11Cevap
obilette biletini iptal için iptal garantisi alabilirsin keyfine düşkünsen güzel yerden bilrt alayım tekli koltuk isterim felan dersen alırsin bilrtini iptal garantili iptal edersin paran iade edilir en az miktarda kayip yasarsin obür kupona cevirebilrisin o kupon koduyla yine farklı zaman frimada bilet alabilirisn
Hayir tabi ki 1 saat sonrasına bile alabilirsin yer varsa
Ay süper
Aynı gun aynı saate boş koltuk bulursan alabilirsin
Yo alabilirsin
Yok İstersen otogara git direkt bin git yani öyle bile bulabiliyorsun sıkıntı olmaz
Yer kalırsa alırsın son 1 saat de olsa
Ay süper
Buna sevinen kızlar da varya çok şükür...
Ahahah neden
Bilmem 🙂
Alırsın da yer kalırsa sorun olmaz
Yer kalır bence ya baktım şimdi otobüsün yarısı boş
Hangi ilden hangi ile
Alabilirsin ama son saatlerde koltuklar doluuyor
yolculuk nereye
Sıkıntı yok alınır
Alabilirsin
Boşsa alma sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Vallahi aynı gün bilet almak biraz macera işi canım, ama imkansız değil. Özellikle yoğun hatlarda veya cuma/pazar akşamı gibi popüler saatlerde yer bulmak zorlaşabiliyor. Bence yarın işin netleşince hiç beklemeden online uygulamalardan bir bakıver derim. Umarım istediğin saati yakalarsın, yoksa otogarda koşturmaca başlar! 😂