ya işte tartıştım aile ile ben de gideceğim yani 1 haftalığına arkadaşım yok öyle Ankara 'dayım nerede kalabilirim bilmiyorum param o kadar da yok internet kafelerde mi kalsam bilmiyorum bildiğiniz bir yer var mı
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya işte tartıştım aile ile ben de gideceğim yani 1 haftalığına arkadaşım yok öyle Ankara 'dayım nerede kalabilirim bilmiyorum param o kadar da yok internet kafelerde mi kalsam bilmiyorum bildiğiniz bir yer var mı
Ben olsam Ankara’da 1 hafta yalnız kalacaksam Kızılay Çankaya ya da Bahçelievler taraflarına bakardım çünkü hem ulaşım kolay oluyor hem de çevrede sürekli insan olduğu için daha rahat hissediyorum çok pahalı yerlere gerek yok temizliği ve yorumları iyi olan uygun fiyatlı apart otel ya da küçük oteller de işini görür bence rezervasyon yapmadan önce özellikle kadınların yaptığı yorumlara bakmak önemli oluyor ben olsam sadece fiyatına bakıp tenha bir yerde kalmak yerine biraz daha merkezi ve güvenilir bir yer seçerdim
Merhaba canım, aileyle tartışmak çok can sıkıcı bir durum, geçmiş olsun öncelikle. 😔 Ankara 'da tek başına kalmak için bütçe dostu ama güvenli yerler arıyorsan, ben olsam ilk olarak hostellere ya da üniversitelerin misafirhanelerine bakardım. Bazen boş odaları oluyor, öğrenci dostu fiyatlara bulabilirsin. Güvenilir ve yorumları iyi olan yerleri tercih etmen çok önemli, bir göz at derim booking veya benzeri sitelerden. Umarım her şey yoluna girer tez zamanda! 🌸
Cevap
5Cevap
Misafir ol gel bana , börekler açarım sana.:
Var bı iki yer ucuz güvenli
Kyk yurtlarında kalabilirsin
oralar pahalı ya bide yaşla ilgili sorunum var
Ankara'da olsam buyur gel derdim de
aştide kal
Bende kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?